Filme Biografie

Filme Biografie (59)

Luni, 18 Iulie 2016 08:58

Toni Braxton: Unbreak my Heart (2016)

Urmareste filmul Documentary, Musical, Biografic, Filme Documentare, Filme 2016, Filme pe mediaRPL: Toni Braxton: Unbreak my Heart (2016). Film online  cu subtitrare în Română.

   Toni Braxton: Unbreak my Heart (2016) este un film biografic, muzical si drama regizat de Vondie Curtis-Hall, in care joaca rolurile principale Lex Scott Davis, Debbi Morgan si Skye P. Marshall.Filmul descrie povestea de viață a cantaretei de R & B Toni Braxton, povestind descoperirea ei ca un muzician de succes si firmamentul ulterior, lupta ei cu lupus, si multe alte lupte personale prin care a trecut de-a lungul drumului.

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ! 

   Toni Braxton: Unbreak my Heart (2016) este un film biografic, muzical si drama regizat de Vondie Curtis-Hall, in care joaca rolurile principale Lex Scott Davis, Debbi Morgan si Skye P. Marshall.Filmul descrie povestea de viață a cantaretei de R & B Toni Braxton, povestind descoperirea ei ca un muzician de succes si firmamentul ulterior, lupta ei cu lupus, si multe alte lupte personale prin care a trecut de-a lungul drumului.

Duminică, 25 Octombrie 2015 10:31

Experimenter (2015)

Urmareste filmul Biography, Drama, History, Filme 2015, Filme noi: Experimenter (2015) , film online cu subtitrare în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ!  Personajul central al filmului este Dr. Stanley Milgram (Peter Sarsgaard), creatorul unui experiment psihologic care a făcut furori în anii ’60 şi este la fel de valabil în zilele noastre precum era la vremea respectivă. Un experiment care are ca obiect obedienţa oamenilor atunci când li se dau ordine. Într-un laborator de psihiatrie din cadrul Universităţii Yale, în anul 1961, Milgram ne prezintă experimentul creat de el: un asociat de-al său escortează doi bărbaţi într-o cameră unde le explică experimentul la care s-au angajat.
Unul dintre ei va fi denumit drept „Elevul” şi va încerca să memoreze nişte răspunsuri la mai multe teste standard. Celălalt va fi „Profesorul” ce va monitoriza răspunsurile date de Elev (care nu se află în aria lui vizuală) şi, atunci când Elevul dă răspunsuri greşite el îi va administra o serie de şocuri electrice din ce în ce mai puternice. Experimentul este unul oarecum fals, pentru că în camera alăturată se află un actor care nu este electrocutat cu adevărat ci doar simulează şi protestează la presupusele şocuri.
Experimenter 2015 mediarpl.jpg - COM_MEDIA_FILESIZE_KILOBYTES
Cel testat este Profesorul. Cât de mult va continua să-i administreze şocuri electrice unui străin care îl imploră să se oprească? O majoritate copleşitoare de oameni au spus că s-ar fi oprit cu mult înainte ca şocurile să atingă intensitatea maximă. Cu toate acestea, atât experimentul iniţial cât şi alte reproduceri ale sale arată o cu totul altă realitate. Acest experiment, însă, va avea implicaţii mult mai importante care vor fi legate chiar de Holocaustul petrecut în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Luni, 05 Octombrie 2015 06:47

Black Mass: Afaceri Murdare (2015)

Urmareste filmul Biografic, Crime, Filme 2015, Filme noi: Black Mass: Afaceri Murdare (2015), film online cu subtitrare în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ! James “Whitey” Bulger (Johnny Depp), liderul găştii irlandezo-americană Winter Hill, controlează aproape tot ce se poate în materie de crimă organizată în sudul Bostonului, alături de mâna lui dreaptă Stephen Flemmi (Rory Cochrane), nou-venitul Kevin Weeks (Jesse Plemons) şi asasinul cu sânge rece şi foarte calculat, Johnny Martorano (W. Earl Brown). Supremaţia lui Bulger în Boston este pusă în pericol de nordicii fraţi Angiulo, un grup de familie puternic şi aflat în ascensiune ce are legături strânse cu mafia.
O oportunitate interesantă soseşte atunci când John Connolly (Joel Edgerton) se întoarce în sudul Bostonului. Connolly este născut în această zonă și este prieten atât cu Whitey cât și cu fratele acestuia, William „Billy” Bulger (Benedict Cumberbatch), un senator de Boston. Potențiala avansare în cariera lui de la FBI îl presează să încerce să găsească o cale de a-i prinde pe frații Angiulo, care continuă să evite poliția. Connolly încearcă să-l convingă pe Billy să-l facă pe Whitey să colaboreze cu FBI. Billy îl refuză pe acesta, dar îi spune fratelui său despre ofertă.

Johnny-Depp-in-Black-Mass-Movie-mediarpl-Wallpaper.jpg - 254.08 KB
Whitey detestă ideea de-a deveni un turnător pentru poliție, dar în același timp simte presiune din partea fraților și dorește să-și protejeze imperiul și familia. După ce gruparea fraților ucid un membru din gașca Winter Hill, Whitey hotărăște să devină informator pentru Connolly, spre nemulțumirea vizibilă a lui Flemmi. Controlul lui Connolly asupra lui Whitey este frecvent pus la îndoială de către șeful său(Kevin Bacon), în ciuda faptului că acesta este susținut puternic de partenerul său, John Morris (David Harbour), care îl urmează pe Connolly orbește în misiune.

Pagina 1 din 15

Filme Noi

Seriale 2015-2017

Filme 2016

Filme in TOP 15

Filme - Seriale UPdate

Fii prietenul nostru pe FACEBOOK!

FII PRIETENUL NOSTRU PE Google+

Ultimele comentarii

Fara reclame