Filme Comedie

Filme Comedie (109)

Duminică, 21 August 2016 04:40

Bad Moms - Mămici rele (2016)

Urmareste filmul   Comedie, Filme 2016, Filme noi, Filme pe mediaRPL: Bad Moms - Mămici rele (2016). Film online  cu subtitrare în Română.

Bad Moms (Mame bune şi nebune) – Scenariştii filmului „Marea Mahmureală” aduc pe marile ecrane o nouă comedie nonconformistă „Mame bune şi nebune”. Un film în care Mila Kunis, Kristen Bell şi Annie Mumolo sunt hotărâte să renunţe la prejudecăţi, în favoarea distracţiei.

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ! 

        Amy Mitchell (Mila Kunis) este o femeie căsătorită, mamă a doi copii, Jane (Oona Laurence) şi Dylan (Emjay Anthony), care se simte foarte presată la serviciu şi copleşită de responsabilităţi în general. Atunci când îşi prinde soţul, Mike (David Walton) că a înşelat-o cu o femeie cunoscută pe internet, Amy îl dă afară şi încearcă să se descurce de una singură cu totul. După o anumită zi mai stresantă decât de obicei, ea hotărăşte să demisioneze de la compania condusă de dominanta Gwendolyn (Christina Applegate).

Aflată la un bar din apropiere, Amy se întâlneşte cu Carla (Kathryn Hahn), o mamă relaxată care a divorţat de soţul ei şi este foarte activă sexual, şi Kiki (Kristen Bell), o mamă a patru copii, casnică şi care o admiră pe Amy pentru puterea de-a o înfrunta pe Gwendolyn. Amy şi Carla sunt, de asemenea, iritate să descopere faptul că soţul lui Kiki este foarte dominant faţă de ea şi se aşteaptă ca ea să aibă grijă de copii şi de casă de una singură.

De asemenea, Amy şi Kiki sunt uimite de abordarea foarte libertină în ceea ce priveşte creşterea şi educarea copiilor. Pe măsură ce se cunosc mai bine, cele trei mame se hotărăsc să uite de tot ce le apasă pentru o noapte şi să petreacă la fel ca şi cum ar fi lipsite de orice fel de responsabilitate, lucru care o inspiră pe Amy să nu mai fie aşa agasantă faţă de copii ei. Acţiunile lui Amy atrag invidie din partea lui Gwendolyn care îşi foloseşte influenţa pentru a-i crea probleme.

Urmăreşte online filmul Bad Moms – Mame bune şi nebune 2016, cu subtitrare în Română şi calitate 

Marți, 23 Februarie 2016 19:17

The Other End of the Line (2008)

Urmareste filmul  Filme 2008, Filme artistice, Comedy, Drama, Romance: The Other End of the Line (2008), film online  cu subtitrare în Română

Priya Sethi (Shriya Saran) îşi satisface dragostea nebună faţă de cultura americană lucrând nopţile (atunci când americanii se află la serviciu, de cealaltă parte a planetei) la un call center al Citi One Bank Card din Mumbai, India. Vorbind într-o engleză cu accent american perfect, ea îşi minte clienţii că numele ei e Jennifer David şi locuieşte în San Francisco. Tatăl ei conservator, Rajeev (Anupam Kher), este nemulţumit de faptul că ea e aşa nerăbdătoare să dea la o parte propria cultură pentru cea americană, dar se bucură că măcar acceptă să se mărite cu bărbatul pe care i l-a ales el, un tip plictisitor şi copilăresc ce provine dintr-o familie bogată, Vikram.

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ! 

Priya Sethi (Shriya Saran) îşi satisface dragostea nebună faţă de cultura americană lucrând nopţile (atunci când americanii se află la serviciu, de cealaltă parte a planetei) la un call center al Citi One Bank Card din Mumbai, India. Vorbind într-o engleză cu accent american perfect, ea îşi minte clienţii că numele ei e Jennifer David şi locuieşte în San Francisco. Tatăl ei conservator, Rajeev (Anupam Kher), este nemulţumit de faptul că ea e aşa nerăbdătoare să dea la o parte propria cultură pentru cea americană, dar se bucură că măcar acceptă să se mărite cu bărbatul pe care i l-a ales el, un tip plictisitor şi copilăresc ce provine dintr-o familie bogată, Vikram.

Priya, dându-se drept Jennifer David, se întâmplă să-l sune pe fermecătorul Granger Woodruff (Jesse Metcalfe) pentru a-l ajuta cu nişte probleme cu cartea acestuia de credit. Priya şi Granger se împrietenesc rapid prin telefon. Neputând să reprime intriga pe care această prietenie a lor le-o oferă, Priya acceptă să se întâlnească în San Francisco cu Granger. Când Priya ajunge la locul întâlniri, ea nu este recunoscută de Granger. În timp ce încearcă să plece de la hotel, cei doi se întâlnesc accidental, însă Priya nu-i spune că ea este Jennifer.

Chiar şi aşa, între ei se aprinde imediat o scânteie şi el o invită la cină. Relaţia lor înfloreşte imediat după ce au parte de-o cină romantică minunată în ziua următoare. După ce se plimbă prin oraş şi petrec timpul împreună având diferite activităţi amuzante, cei doi se îndrăgostesc unul de celălalt. Totuşi, familia fetei se dovedeşte a fi un obstacol serios în calea relaţiei lor, iar Granger are mustrări de conştiinţa că a renunţat aşa uşor la Jennifer pentru Priya, neştiind încă faptul că ea e una şi aceeaşi persoană. În acelaşi timp, ambii se întreabă dacă oare dragostea lor chiar ar putea fi posibilă ţinând cont de diferenţele care există între ei.

Urmăreşte online filmul The Other End of the Line 2008 (La celălalt capăt al firului), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Miercuri, 17 Februarie 2016 06:06

Zoolander 2 (2016)

Urmareste filmul  Filme 2016, Filme noi, Comedie  : Zoolander 2 (2016), film online  cu subtitrare în Română

Filmul Zoolander 2 2016 porneşte de la o premisă foarte ofertantă: au trecut 15 ani de la planurile de asasinare a premierului Malaeziei, iar Derek s-a retras de ani buni din activitate în urma unei nenorociri care i-a ucis soţia şi l-a făcut să piardă custodia fiului său.

Zoolander 2 (2016), film online versiune HD, cu subtitrare în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ! Filmul Zoolander 2 2016 porneşte de la o premisă foarte ofertantă: au trecut 15 ani de la planurile de asasinare a premierului Malaeziei, iar Derek s-a retras de ani buni din activitate în urma unei nenorociri care i-a ucis soţia şi l-a făcut să piardă custodia fiului său.
O vizită a lui Billy Zane şi o invitaţie la cel mai important eveniment de fashion al anului, IncrediBall-ul organizat de Alexanya Atoz (o versiune ultra-exagerată a Donatellei Versace, interpretată de entuziasmanta Kristen Wiig) îl readuce pe Derek în lumina reflectoarelor, alături de prietenul-concurentul său Hansel (Owen Wilson).
Doar că lumea modei s-a schimbat în 15 ani, iar Derek va trebui să înfrunte posibilitatea ca lumea să-l fi uitat, dar şi să ajute Interpolul – Secţia Modă, să rezolve cazul unei întregi serii de decese brutale ale unor celebrităţi.
Din păcate Zoolander 2 2016 online face un apel continuu la rezervele de bunăvoinţă ale publicului şi, deşi nu îi lipsesc glumele bune, şi le pierde într-un şuvoi de excese irelevante şi neamuzante.
Există câteva momente excelente („she’s hot, I trust her!”) şi elemente satirice la adresa noilor tendinţe din modă (un Benedict Cumberbatch în rol de manechin asexuat pe nume Tot) sau a prejudecăţilor lumii modei (manechinele de costume de baie aflate la coada lanţului trofic), dar cele câteva hohote de râs nu pot distrage atenţia de la evidenta lipsă de direcţie a filmului şi de la aventura abracadabrantă a lui Zoolander.
În plus, toate cele trei momente enumerate sunt în trailer… La fel şi momentul „lame”, care din nefericire se transformă într-o etichetă greu de tradus a întregului film Zoolander 2 2016 .
Sequelul impresionează mai degrabă cu numărul de cameo-uri (sau „apariţiile super neaşteptate, dubioase şi scurte”, cum le descrie dubios un blogger) şi adesea te vei întreba oare cum a reuşit Ben Stiller să convingă cutare şi cutare star al muzicii sau al modei să se autoironizeze astfel.
Probabil că orice spectator trecut de 25 de ani se va bucura de moartea violentă şi exagerată a lui Justin Bieber, dar apariţiile foarte retuşaţilor Anna Wintour şi Valentino Garavani reprezintă mai degrabă un semnal de alarmă la adresa superficialităţii modei şi nu doar simple săgeţi satirice.
Marc Jacobs, Tommy Hilfiger, Alexander Wang şi alţii îşi fac şi ei apariţia la finalul ultra-tembel al filmului Zoolander 2 2016, dar cele mai simpatice, elocvente sau elaborate cameo-uri le aparţin lui Sting, Susan Boyle şi Kiefer Sutherland.

 

Pagina 1 din 28

Filme Noi

Seriale 2015-2017

Filme 2016

Filme in TOP 15

Filme - Seriale UPdate

Fii prietenul nostru pe FACEBOOK!

FII PRIETENUL NOSTRU PE Google+

Ultimele comentarii

Fara reclame