Filme Crima

Filme Crima (78)

Miercuri, 07 Octombrie 2015 07:08

Sicario: Asasinul (2015)

Urmareste filmul Actiune, Crime, Filme 2015, Filme noi :Sicario - Sicario: Asasinul (2015), film online cu subtitrare în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ! În timpul unui raid asupra unui cartel de droguri din Chandler, Arizona, agentul idealist al FBI-ului, Kate Macer (Emily Blunt), partenerul ei Reggie Wayne (Daniel Kaluuya) şi ceilalţi membri ai unităţii sale, descoperă o grămadă de cadavre în interiorul unei case în care se află plasate mai multe bombe ce explodează şi ucid doi ofiţeri, iar Kate este rănită. Şeful ei, Dave (Victor Garber), o recomandă pe Kate lui Matt Graver (Josh Brolin), un consilier din cadrul Departamentului de Apărare ce conduce o echipă de agenţi de elită pentru a-i găsi pe cei responsabili.
Unul dintre ei este Manuel Diaz (Bernardo P. Saracino). Kate se oferă voluntară în această misiune deoarece îşi doreşte cu ardoare să facă în cele din urmă ceva notabil. În avion spre El Paso, Texas, Kate se întâlneşte cu partenerul lui Matt, Alejandro (Benicio del Toro). Ea află pe drum că, de fapt, vor merge spre Juarez, Mexic, acolo unde urmează sa extragă un prizonier, Guillermo (unul dintre oamenii importanţi ai lui Diaz), pentru a-l interoga.
sicario 2015 mediarpl.png - 589.19 KB
În timp ce încearcă să revină pe pământ american, Matt, Alejandro şi unitatea lor interceptează un grup de bărbaţi într-un ambuteiaj şi deschid focul asupra lor atunci când ies din maşini şi scot arme de foc, ucigându-i. Kate este ultragiată de lipsa de interes pentru siguranţa civililor, însă Matt îi spune că ceea ce au făcut ei a fost corect. Cu Alejandro şi Matt interogând un grup de migranţi mexicani pentru a obţine informaţii suplimentare, Kate îl sună pe Reggie pentru a i se alătura şi a îi oferi suport emoţional.

Sâmbătă, 03 Octombrie 2015 07:40

Dope – Aventura(2015)

Urmareste filmul Comedy, Crime, Drama :Dope – Aventura(2015), film online cu subtitrare în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ! Malcolm Adekanbi este un licean în ultimul an obsedat de vechiul hip hop şi alături de prietenii lui, Jib şi Diggy, el este un tocilar hărţuit frecvent de puştii mai mari de la liceu. Ei locuiesc toţi într-un cartier din Inglewood, California, denumit „The Bottoms.” Visul suprem al lui Malcolm este acela de-a merge la Harverd, dar într-o şedinţă cu consilierul său, Mr. Bailey, visurile sale sunt spulberate. Acesta consideră dorinţa lui Malcolm ca fiind una arogantă şi că notele sale de 10 nu înseamnă nimic.
Bailey îl îndrumă apoi pe Malcolm către un bărbat pe nume Austin Jacoby pentru a susţine un interviu de admitere la facultate. În drum spre casă, bicicletele lui Malcolm şi ale prietenilor săi sunt aproape de-a fi furate şi ei ajung într-o zonă populată de traficanţii de droguri. Unul dintre ei, Dom, îi spune lui Malcolm să meargă câteva străzi mai departe ca să discute cu o fată pe nume Nakia şi s-o invite la o petrecere onomastică.
Dope 2015 mediarpl.ro.jpg - 102.17 KB
Nakia spune că merge doar dacă va fi acolo şi Malcolm. Acesta le dă vestea lui Jib şi Diggy care cred că e o idee bună să meargă toţi. Cei trei se duc la un club de noapte unde se ţine petrecerea, iar acolo Dom şi oamenii lui sunt atacaţi de o gaşcă rivală. Panicat, Dom se ascunde în spatele barului unde găseşte rucsacul lui Malcolm şi introduce acolo nişte droguri, plus arma lui. El îl îndeamnă pe Malcolm să fugă şi să nu se oprească sub nicio formă. Ulterior, Malcolm este sunat şi i se cer drogurile, altfel o va păţi grav.

Duminică, 27 Septembrie 2015 10:18

Tiger House (2015)

Urmareste filmul    Action, Crime, Drama : Tiger House (2015), film online cu subtitrare în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ! Intr-o noapte, o adolescenta rebela pe nume Kelly se furiseaza in casa iubitului sau cu scopul de a-i da acestuia vestea care a dat-o peste cap: este insarcinata. Insa, in noaptea respectiva, Kelly nu este singurul musafir nepoftit. In casa lui Mark intra un grup de barbati inarmati. Tatal lui Mark este managerul unei banci. Infractorii vor sa se foloseasca de acesta pentru a sustrage bani din banca. In tot acest timp, familia sa este tinuta captiva, sub amenintarea armei. Planul lor este dat peste cap in momentul in care Shane, liderul gastii este ranit si lasat incostient in patul lui Mark. Kelly, terifiata, vede si aude totul de sub patul lui Mark. Kelly este acum nevoita sa faca tot ce ii sta in putere sa supravietuiasca, sa scape cu viata din aceasta situatie teribila.

tiger-house 2015 mediarpl.ro.jpg - 152.88 KB

Pagina 1 din 20

Filme Noi

Seriale 2015-2017

Filme 2016

Filme in TOP 15

Filme - Seriale UPdate

Fii prietenul nostru pe FACEBOOK!

FII PRIETENUL NOSTRU PE Google+

Ultimele comentarii

Fara reclame