Filme Documentar

Filme Documentar (56)

Urmareste filmul    Documentar, Muzical, Filme documentare 2016,Filme documentare noi,Filme documentare pe mediarpl.ro :  The Beatles: Eight Days a Week - The Touring Years (2016). Film online  cu subtitrare în Română.

Filmul are cooperarea deplină a lui Paul McCartney, Ringo Starr și Yoko Ono, văduva lui John Lennon, și Olivia Harrison, văduva lui George Harrison.

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ!  

Filmul are cooperarea deplină a lui Paul McCartney, Ringo Starr și Yoko Ono, văduva lui John Lennon, și Olivia Harrison, văduva lui George Harrison.
Sir Paul McCartney este o figură cheie în cultura contemporană ca un cântăreț, compozitor, poet, scriitor, artist, umanitar, antreprenor și deținător de mai mult de 3 mii de drepturi de autor. El este în "Guinness Book of World Records" pentru cele mai multe înregistrări vândute, cele mai multe # 1s (partajat), cântec cel mai acoperit, "Ieri," cea mai mare audiență a plătit pentru un concert solo (350,000+ persoane, în 1989, în Brazilia). El este considerat unul dintre animatorii mai de succes din toate timpurile.
El a fost născut James Paul McCartney la 18 iunie 1942, la Liverpool Spitalul General, în cazul în care mama sa, Mary Patricia (Mohin), a fost o asistentă medicală și moașă. Tatal sau, James "Jim" McCartney, a fost un agent de vânzări din bumbac și un pianist de frunte Jim Mac Jazz Band în Liverpool. El are strămoși irlandeză și engleză. Young a McCartney a fost ridicată non-confesionale. El a studiat muzica si arta, si a avut o copilarie fericita cu un frate mai mic, Michael. La vârsta de 11 ani, el a fost unul dintre doar patru elevi care au promovat examenul de 11+, cunoscut sub numele de "bursa" din Liverpool, si a castigat un loc la Liverpool, Institutul pentru Boys. Acolo a studiat 1953-1960, câștigând un nivel în limba engleză și art.
 

Urmăreşte online filmul documentar muzical The Beatles: Eight Days a Week - The Touring Years (2016), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Urmareste filmul Documentary, Musical, Filme Documentare, Filme 2016, Filme pe mediaRPL:Michael Jackson's Journey from Motown to Off the Wall (2016). Film online  cu subtitrare în Română.

O privire la viața regretatului star pop Michael Jackson de la primele sale zile de la Motown Records pentru lansarea albumului său hit 1979, Off the Wall. Directorul Spike Lee asamblează o multitudine de imagini de arhivă, interviuri cu membrii familiei , precum și cuvinte și imagini proprii lui Michaela pentru a face această cronică profundă a Starului si naștere sa la faima. Un capitol aprofundat al carierei sale care a fost rareori verificate, călătoria lui Michael Jackson de la Motown la Off the Wall permite privitorului să călătorească cu Michael de când a inceput cariera la Motown.

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ! 

    Michael Jackson’s Journey from Motown to Off the Wall 2016 online subtitrat– O privire la viața regretatului star pop Michael Jackson de la primele sale zile de la Motown Records pentru lansarea albumului său hit 1979, Off the Wall. Directorul Spike Lee asamblează o multitudine de imagini de arhivă, interviuri cu membrii familiei , precum și cuvinte și imagini proprii lui Michaela pentru a face această cronică profundă a Starului si naștere sa la faima. Un capitol aprofundat al carierei sale care a fost rareori verificate, călătoria lui Michael Jackson de la Motown la Off the Wall permite privitorului să călătorească cu Michael de când a inceput cariera la Motown.

Urmariti filmul hd gratis Michael Jackson’s Journey from Motown to Off the Wall 2016 online subtitrat.

Joi, 10 Decembrie 2015 16:05

Ronaldo (2015)

Urmareste filmul Filme 2015, Filme noi, Documentary, Sport  :Ronaldo (2015), film online cu subtitrare în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ!  Cristiano Ronaldo este cunoscut în lumea întreagă drept unul din cei mai buni jucători de fotbal dar şi pentru faptul că este extrem de atent cu imaginea sa. Câştigătorul a trei Baloane de Aur, proprietarul unei firme de haine, Ronaldo este un superstar modern dar şi unul din cei mai dedicaţi sportivi din istorie. Însă, în spatele “scenei” Ronaldo este un tip obişnuit căruia îi place să ia micul-dejun împreună cu fiul său. Însă, rivalitatea dintre el şi Messi nu îi dă pace, a devenit o adevărată obsesie. Ronaldo este determinat să îl depăşească.

Ronaldo 2015 mediarpl.png - COM_MEDIA_FILESIZE_KILOBYTES

 

Pagina 1 din 14

Filme Noi

Seriale 2015-2017

Filme 2016

Filme in TOP 15

Filme - Seriale UPdate

Fii prietenul nostru pe FACEBOOK!

FII PRIETENUL NOSTRU PE Google+

Ultimele comentarii

Fara reclame