Filme Drama

Filme Drama (40)

Miercuri, 27 Ianuarie 2016 15:53

Anita B. (2014)

Urmareste filmul Drama, Filme 2014, Filme HD, Filme noi : Anita B. (2014), film online cu subtitrare în Română

 Franţa, începutul anilor ’70. Lucie, o fetiţă în vârstă de 10 ani dispărută în urmă cu câteva luni, este găsită rătăcind pe străzi. Corpul său maltratat nu indică faptul că ar fi fost abuzată sexual. Motivele răpirii sale sunt învăluite de mister. Traumatizată, refuzând să vorbească, Lucie este internată într-un spital. Aici se împrieteneşte cu Anna, o fată de vârsta ei. 15 ani mai târziu, Lucie încă nu a uitat trauma prin care a trecut. Lucie sună la uşa unei familii obisnite în aparenţă. Tatăl deschide uşa şi se trezeşte faţă în faţă cu Lucie, înarmată cu o armă de vânătoare, convinsă că şi-a găsit în sfârşit călăul.

Anita B. (2014), film online HD, subtitrat în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ!  Anita, o tânără de origine maghiară care a reuşit să scape cu viaţă din lagărul de la Auschwitz este dată, după încheierea războiului, în grijă singurei rude în viaţă, mătuşa sa Monika, sora tatălui său, în vârstă de 30 de ani. Monika nu o primeşte cu prea mult entuziasm pe nepoata sa şi îi cere să nu îi spună “mătuşă”. Monika locuieşte împreună cu soţul său Aron şi fiul său Roby într-un sat izolat din Cehia, nu departe de Praga. În casă cu ei mai sta şi Eli, fratele lui Aron. În tot acest timp, comuniştii se pregătesc să preia controlul. Odată ajunsă în casa mătuşii sale, Anita se simte tot o prizonieră, la fel ca la Auschwitz: nu părăseşte casa şi nu vede alte persoane în afară de cei din casă. Anita are o mulţime de vise însă, spre deosebire de ceilalţi, este determinată să nu întoarcă spatele trecutului.

Urmăreşte online filmul Anita B. (2014), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

 

Duminică, 15 Noiembrie 2015 19:46

I Smile Back (2015)

Urmareste filmul Drama,Filme noi, Filme 2015 : I Smile Back (2015), film online cu subtitrare în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ!  I Smile Back este un film de dramă american regizat de Adam Salky şi bazat pe o carte cu acelaşi titlu din anul 2008 scrisă de Amy Koppelman, cea care s-a şi ocupat de scrierea scenariului împreună cu Paige Dylan. Filmul o are în centrul atenţiei pe Sarah Silverman care interpretează o femeie din clasa mijlocie care se străduieşte să facă faţă unor dependenţe de substanţe interzise şi nu numai. Filmul a avut premiera în cadrul Festivalului de Film Sundance, în 25 ianuarie 2015. De asemenea, el a fost proiectat şi la Festivalul de Film de la Toronto din 16 septembrie, 2015.
În ciuda aparenţelor, Laney Brooks este un dezastru din toate punctele de vedere. Ea consumă cocaină în baie în timp ce soţul ei se joacă afară cu cei doi copii ai lor. Soţul ei este un agent de asigurări pe nume Bruce, care o iubeşte şi îi este fidel, însă pentru Laney acest lucru nu pare să fie suficient, deoarece dependenţa de droguri şi comportamentul auto-distructiv nu este doar ocazional, ci reprezintă vârful unui iceberg mai mare.
I Smile Back 2015 mediarpl.ro.jpg - COM_MEDIA_FILESIZE_KILOBYTES
De asemenea, ea are şi o aventură cu un alt tată de la şcoala copiilor săi, la rândul său pasionat de cocaină, care insistă că o iubeşte. Cât despre propria ei căsnicie, este neclar ce anume i-a ţinut împreună atâţia ani. După una dintre nopţile pline de băutură şi excese ale lui Laney, Bruce ajunge la concluzia că este momentul să ia măsuri şi să o ducă la un centru de reabilitare izolat. Teoretic, ea ar trebui să fie bine după 30 de zile petrecute acolo, însă practic…

Duminică, 01 Noiembrie 2015 07:31

Closer to the Moon - Mai aproape de Lună

Urmareste filmul Comedie,Drama, Filme 2013 : Closer to the Moon - Mai aproape de Lună , film online cu subtitrare în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ!  Bucureşti, anul 1959. Un jaf spectaculos efectuat asupra Băncii Naţionale a României, pune întreaga ţară pe jar. În România Comunistă de după cel de-al Doilea Război Mondial, acest jaf reprezintă o palmă inimaginabilă dată peste faţa autorităţilor ce conduc ţara cu mână de fier. Patru bărbaţi şi o femeie sunt arestaţi după aceea şi consideraţi vinovaţi pentru jaf. El sunt arestaţi, judecaţi şi condamnaţi, iar în timp ce îşi aşteaptă execuţia… ei sunt nevoiţi să joace într-un film de propagandă despre crima comisă. Toţi cei cinci protagonişti au fost eroi ai rezistenţei în timpul Războiului şi membri din înalta societate românească. Ei erau convinşi că vor fi prinşi şi executaţi.

Filmul îşi desfăşoară evenimentele în România Comunistă a anului 1959. Membrii clasei sociale înalte a României, Max Rosenthal (Mark Strong), Alice Bercovich (Vera Farmiga), Dumi Dorneanu (Tim Plester), Răzvan Orodel (Joe Armstrong) şi Iorgu Ristea (Christian McKay), cunoscuţi ca grup sub numele de „Banda Ioanid”, anunţă că vor să realizeze un film. Un tânăr lucrător de la o cafenea, Virgil (Harry Lloyd), se află în mulţimea în faţa căreia se face anunţul respectiv. Sub pretextul realizării acestui film, Banda Ioanid efectuează un jaf asupra Băncii Naţionale a României.
În ziua următoare, Virgil hoinăreşte pe platoul de filmare şi se întâlneşte cu regizorul, Flaviu (Allan Corduner), care îi cere să cumpere nişte vodka şi să i-o dea atunci când îi va cere. Cu opt luni înainte de jaf, Max, Dumi, Iorgu şi Răzvan, care au făcut parte din grupul de rezistenţă în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, sărbătoresc împreună Revelionul şi începutul anului 1959, chiar dacă Max este în plin divorţ de soţia lui, Sonia (Monica Bîrlădeanu).
closer-to-the-moon 2013 mediarpl.jpg - COM_MEDIA_FILESIZE_KILOBYTES
Alice se întoarce din Moscova alături de băiatul pe care-l are împreună cu Max, Mirel (Marcin Walewski). Ea îl prezintă din nou pe Max lui Mirel şi cei doi încep să se apropie unul de altul. Într-o noapte, pe când Banda sărbătoreşte ziua de naştere a lui Dumi, ei discută în glumă despre jaful respectiv, însă după scurtă vreme ei realizează că Max chiar ia în serios această idee. Max îi convinge pe Dumi, Iorgu şi Răzvan să i se alăture. Alice la început nu vrea să se implice, însă când vede că Mirel se va alătura grupului, ea se răzgândeşte..

 

Pagina 1 din 10

Filme Noi

Seriale 2015-2017

Filme 2016

Filme in TOP 15

Filme - Seriale UPdate

Fii prietenul nostru pe FACEBOOK!

FII PRIETENUL NOSTRU PE Google+

Ultimele comentarii

Fara reclame