Filme Indian

Filme Indian (27)

Vineri, 06 Noiembrie 2015 14:53

Brothers (2015)

Urmareste filmul Action, Drama, Sport , Filme 2015, Filme indiene : Brothers (2015), film online cu subtitrare în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ!  În Mumbai, India, problema luptelor de stradă este scoasă în atenţia publică. Un promotor pe nume Peter Braganza îşi exprimă dorinţa de-a face această disciplină sportivă una legală şi înfiinţează un campionat denumit Right 2 Fight (R2F). Între timp, în închisoare, Garson Fernandes, un alcoolic în recuperare, este eliberat după ce şi-a ispăşit pedeapsa şi băiatul lui adoptiv, Monty, vine să-l preia de acolo. Monty se supără un pic atunci când este întrebat de David, fratele lui mai mare.
David este un profesor de fizică şi are o fetiţă ce suferă de-o boală de rinichi, aşa că încearcă să strângă bani pentru tratamente prin participarea la luptele de stradă. Asta nu e deloc pe placul soţiei sale deoarece îşi face griji pentru sănătatea lui. Mai târziu, Garson încearcă să îl întâlnească pe David, dar acesta îl alungă furios şi pe el şi pe Monty din casa lui. Monty este fiul ilegitim al lui Garson, dar cu toate acestea el a fost iubit de soţia lui şi chiar şi de David.
Brothers-Full-Movie-2015 mediarpl.jpg - COM_MEDIA_FILESIZE_KILOBYTES
David era un frate foarte protector şi avea o relaţie strânsă cu Monty, însă din cauza unei acţiuni necugetate a tatălui lor şi o idee falsă cum că Monty ar fi mărul discordiei celor doi părinţi, între David, Garson şi Monty s-a creat o ruptură. În prezent, David îşi pierde locul de profesor deoarece directorul şcolii nu este de acord cu faptul că el participă la lupte de stradă. Monty, care-şi doreşte să devină luptător, se înscrie în R2F acolo unde va da şi de fratele lui.

 

Marți, 25 August 2015 12:55

Bajrangi Bhaijaan (2015)

Urmareste filmul (India) Comedy, Drama :Bajrangi Bhaijaan (2015), film online subtitrat în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ! Shahida (Harshaali Malhotra) este o fetită pakistaneză ce nu poate să vorbească. Mama ei o duce la Hazrat Nizamuddin Auliya’s Dargah în Delhi, India, pentru a se ruga ca micuţa să poată vorbi. Pe când se întoarcea acasă în miezul nopţii, exact lângă graniţa cu Pakistan, trenul în care se află Shahida şi mama ei se opreşte. În timp ce restul lumii doarme, ea părăseşte trenul ca să se joace cu un miel pe care l-a văzut blocat într-un mic şanţ.
Trenul porneşte în acele momente şi o lasă pe micuţă în urmă, jucându-se cu mielul. Ea aleargă după el pentru a-l prinde, dar realizând că nu are nicio şansă, ea priveşte cu ochii în lacrimi cum se îndepărtează şi trece graniţa. Pierdută în India, ea se îmbarcă într-un tren de marfă şi ajunge în Kurukshetra. Acolo, un om devotat religiei pe nume Pawan Kumar Chaturvedi, cunoscut şi sub numele de Bajrangi (Salman Khan), o găseşte pe fată şi îi dă de mâncare, iar aceasta începe să se ţină după el.
În autobuzul spre Delhi, Bajrangi o ia la întrebări pe fetiţă şi o numeşte Munni (Mititica) pentru a afla din ce oraş este, dar aceasta nu răspunde la niciun nume de oraş indian. Atunci când este întrebat de un călător despre cum s-a mutat din oraşul lui natal în Delhi, Bajrangi le spune acestora povestea lui de viaţă. De asemenea, el povesteşte felul în care a întâlnit o femeie pe nume Rasika (Kareena Kapoor) care i-a transformat viaţa complet..
Bajrangi-Bhaijaan-2015 mediarpl p.jpg - 67.65 KB

Miercuri, 01 Iulie 2015 06:57

Ek Paheli Leela (2015)

URMARESTE ONLINE FILMUL  Mystery, Romance, Thriller, Indian   : Ek Paheli Leela (2015) , online subtitrat, cu subtitrare in limba romana..


Este o poveste despre reîncarnare si iubirea dintre Leela și iubitul ei, care este lăsat sa moara. Povestea revine, după 300 de ani lungi; când a luat naștere Leela ca Meera și caracterul iubitul ei este, de asemenea renăscut. Ek Paheli Leela este un film indian 2015 thriller, scris și regizat de Bobby Khan și produs de Bhushan Kumar și Krishan Kumar . In care joaca Sunny Leone in rolul principal titular cu Jay Bhanushali , Rajneesh Duggal , Jas Arora , Mohit Ahlawat și Rahul Dev în roluri secundar. Coregrafia se face prin Saroj Khan și Ahmed Khan . Muzica pentru film este compusa de Amaal Mallik ..
Ek-Paheli-Leela-Official-Movie-mediarpl.jpg - 109.61 KB

Pagina 1 din 7

Filme Noi

Seriale 2015-2017

Filme 2016

Filme in TOP 15

Filme - Seriale UPdate

Fii prietenul nostru pe FACEBOOK!

FII PRIETENUL NOSTRU PE Google+

Ultimele comentarii

Fara reclame