Filme româneşti (2001 - 2017)

Filme româneşti (2001 - 2017) (181)

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Urmareste filmul Comedie, Drama, Filme Romanesti : Acasă la tata (2015), film online fara subtitrare în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ!  Acesta este un film de comedie si drama. Robert este un scriitor tânăr care trece printr-o criză. Decide să se întoarcă acasă în satul natal, prima dată după trei ani de la moartea mamei sale. Nici înainte nu îşi vizita părinţii pea des şi asta se reflectă în relaţia distantă pe care o are cu tatăl lui. Acasa la tata (2015) online gratis HD, il puteti viziona total la calitaet foarte buna, cum zicea-m. Ajuns acasă, îi întâlneşte doi dintre foştii colegi de clasă – pe Petrică – prietenul cel mai bun din copilărie, acum însurat şi cu copii – şi pe Paula – iubita lui din adolescenţă. În 24 de ore rescrie toate relaţiile: cu tatăl lui, cu prietenul cel mai bun, cu prima iubire, cu trecutul. Vizionare placuta va dorim la acest film online HD Acasa la tata 2015.

Poster-Acasa-la-Tata 2015 mediarpl.jpg - COM_MEDIA_FILESIZE_KILOBYTES

Fi pe faza pe Facebook cand apare acest film...

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Urmareste filmul artistic Filme online, Drama, Filme 2015- 2016: Lumea e a mea (2015), film serial online cu subtitrare în Română

Larisa e o tânără în vârstă de 16 ani care trăiește într-un orășel lângă mare. Larisa e îndrăgostită de Florin, Don Juan-ul liceului şi își dorește cu orice preț să ajungă cineva într-un mediu violent dominat de bani și influență.

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ! 

    Larisa e o tânără în vârstă de 16 ani care trăiește într-un orășel lângă mare. Larisa e îndrăgostită de Florin, Don Juan-ul liceului şi își dorește cu orice preț să ajungă cineva într-un mediu violent dominat de bani și influență.
“Lumea e a mea” – filmul de debut al regizorului Nicolae Constantin Tănase a ajuns la jumătatea filmărilor.
În urmă cu două săptămâni o echipă alcatuită din tineri pasionaţi a început filmările pentru lungmetrajul independent “Lumea e a mea”, în regia lui Nicolae Constantin Tănase, după un scenariu care îi aparţine Ralucăi Mănescu. Producătorii filmului sunt Tudor Giurgiu (Libra Film) şi Radu Stancu (deFilm).
Filmul prezintă povestea Larisei, o tînără în vârstă de 16 ani care trăieşte într-un orăşel lângă mare. Larisa e îndrăgostită de Florin, Don Juan-ul liceului şi îşi doreşte cu orice preţ să ajungă cineva într-un mediu violent dominat de bani şi influenţă.
Distribuţia este alcătuită în principal din actori tineri, neprofesionişti, care au fost selecţionaţi pe parcursul acestui an prin intermediul reţelei de socializare Facebook. Din distribuţie fac parte: Ana Maria Guran, Ana Vatamanu, Oana Rusu şi Iulia Ciochină. Director de imagine este Daniel Kosuth, iar costumele şi scenografia au fost asigurate de Adeline Andreea Bădescu.
Regizorul Nicolae Constantin Tănase a câştigat premiul pentru “Cel mai bun film de scurt metraj” în cadrul Festivalului de Film Transilvania 2012 şi “Best International Short Film” la Cortex IFF în Portugalia pentru BLU, primul său film de scurtmetraj realizat după terminarea facultăţii. Anul acesta a fost de asemenea nominalizat la două premii GOPO pentru scurt metrajul BLU şi “Premiul Tânără Speranţă”, pe care l-a şi câştigat.
Pentru dezvoltarea lung metrajului său de debut: “Lumea e a mea”, regizorul a primit un stagiu de rezidenţă la Berlin în anul 2011.
Filmările se întind pe perioada a aproximativ 4 săptămâni şi se desfăşoară în Constanţa şi Bucureşti. Filmul nu beneficiază de nicio susţinere din partea Centrului Naţional al Cinematografiei sau a vreunei alte instituţii publice, fiind realizat din fonduri exclusiv private.
“Cred că Nicolae Constantin Tănase este cea mai proaspătă nouă voce a cinemaului românesc şi am mare încredere în filmul lui de debut. E un demers curajos, aş zice chiar kamikaze, filmarea unei poveşti dificile, folosind neprofesionişti în rolurile principale şi lucrând cu o echipă restrânsă şi fără experienţă în filmul de lung-metraj. Vizionând însă primele secvenţe filmate la malul mării cred că pariul va fi câştigat şi Lumea e a mea va fi marea surpriză cinematografică a anului 2014. Mulţumesc autorităţilor locale din Constanţa, Primăriei, partenerilor noştri de la Neptun TV care ne-au sprijinit esenţial pentru ca filmările derulate în Constanţa să decurgă în bune condiţii. Constanţa e un oraş încă insuficient exploatat cinematografic şi mă bucur că am avut ocazia să filmăm în locuri extrem de ofertante din punct de vedere vizual” , a declarat producătorul Tudor Giurgiu.

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Urmareste filmul Romanesc, Drama, Thriller : DE CE EU? - Why Me? (2015) , filme online Romanesc

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ!  De ce eu? este filmul de care atât memoria lui Cristian Panait, cât și societatea românească avea nevoie. Filmul este, așa cum afirmă Tudor Giurgiu, eșecul unei generații din care fac parte. Care a crezut că schimbările politice ale anului 1989, că despărțirea de comunism va însemna o rupere definitivă cu sistemul vechi mafiot și corupt. În 2002 (anul morții lui Panait), dar și în prezent, realitatea românească e una dură: vechii ofițeri și activiști din Securitate monopolizează nu doar afaceri importante, ci și poziții importante în politică.

Bazat pe fapte reale, De ce eu? spune povestea lui Cristian (Emilian Oprea), un tanăr procuror idealist care încearcă să rezolve un complicat caz de corupție în tumultuosul context social-politic din România anilor 2000. Cristian investighează cazul unui coleg procuror suspectat de luare de mită, fals şi uz de fals, sustragere de documente. Ancheta are însă implicaţii la nivel extrem de înalt și îi spulberă tânărului magistrat încrederea în justiţie. Încercînd să descopere adevărul, Cristian intră într-o zonă periculoasă și se expune unor revelații dureroase și neașteptate.

de ce eu  2015 mediaRPL.jpg - 43.04 KB

Cristian este un tanăr procuror idealist care încearcă să rezolve un complicat caz de corupție în tumultuosul context social-politic din România anilor 2000. El investighează cazul unui coleg procuror suspectat de luare de mită, fals şi uz de fals, sustragere de documente. Ancheta are însă implicaţii la nivel extrem de înalt și îi spulberă tânărului magistrat încrederea în justiţie. Încercînd să descopere adevărul, Cristian intră într-o zonă periculoasă și se expune unor revelații dureroase și neașteptate.

Pagina 1 din 46

Filme Noi

Seriale 2015-2017

Filme 2016

Filme in TOP 15

Filme - Seriale UPdate

Fii prietenul nostru pe FACEBOOK!

FII PRIETENUL NOSTRU PE Google+

Ultimele comentarii

Fara reclame