Filme Sc-Fi

Filme Sc-Fi (19)

Joi, 08 Octombrie 2015 16:09

The Martian – Marţianul (2015)

Urmareste filmul Aventura, Filme 2015, Filme noi, SF :The Martian – Marţianul (2015), film online cu subtitrare în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ! Când nava spaţială ce avea la bord personal uman, Ares III, este prinsă într-o furtună puternică, astronautul Mark Watney (Matt Damon) se pierde şi e prezumat mort. Având în mâini vieţile celorlalţi oameni din echipă, comandantul misiunii Melissa Lewis (Jessica Chastain) este nevoită să evacueze planeta şi să-l lase în urmă pe Watney. Acesta, însă, a reuşit să supravieţuiască, numai că mijloacele de comunicare au fost distruse. Neputând să contacteze NASA, el îşi foloseşte cunoştinţele de botanist pentru a cultiva mâncare în habitatul artificial al misiunii.
El anticipează faptul că va trebui să supravieţuiască de unul singur pe această planetă cel puţin trei ani şi să se deplaseze către locul de aterizare al Ares IV ce are deja propria infrastructură pe Marte. El păstrează o serie de înregistrări video pentru a-şi menţine moralul şi începe să modifice motorul habitatului pentru a-l face să poată efectua călătorii lungi. Revăzând fotografiile din spaţiu de pe Marte, inginerii NASA Vincent Kapoor şi Mindy Park realizează că Watney a supravieţuit şi încearcă să îl contacteze.
martian-2015 MEDIARPL.jpg - 229.58 KB
Temându-se că Watney ar putea să moară în curând, directorul NASA Teddy Sanders le ordonă să nu le spună celorlalţi membri ai echipajului Ares III ce se află la bordul Hermes. Watney localizează sonda Pathfinder, defunctă încă din anul 1997, şi o foloseşte pentru a reface contactul cu Pământul. Cum Watney continuă să crească recolte, supervizorul Mitch Henderson şi directorul JPL Bruce Ng pun la cale un plan de-a trimite o sondă pe Marte şi să-l reaprovizioneze pe Watney pentru ca acesta să poată supravieţui de unul singur vreme de patru ani până ce va sosi Ares IV să-l recupereze.

Marți, 08 Septembrie 2015 09:34

Turbo Kid (2015)

Urmareste filmul Action, Sci-Fi : Turbo Kid (2015), film online subtitrat în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ! Turbo Kid îşi desfăşoară evenimentele într-un mediu distopic în care planeta a devenit un loc greu locuibil de oameni din cauza unui eveniment nuclear în care şi-au pierdut viaţa miliarde de oameni şi apa potabilă este un bun de lux. Scopul fiecărui supravieţuitor este acela de a-şi procura apa, iar The Kid nu face excepţie. El scotoceşte prin ruine în căutarea oricărui lucru ce ar putea fi preschimbat pe apă sau alte bunuri pe care să le folosească în tentativa de supravieţuire.
Regiunea în care trăieşte el este condusă cu mână de fier de către tiranul Zeus, care are sub control cea mai mare parte a resurselor de apă potabilă şi este dispus chiar să omoare oameni pentru a scoate apa din ei. În această regiune practic nu există nicio regulă valabilă, singura preocupare fiind aceea de-a rămâne în viaţă. Curând, The Kid se întâlneşte cu o fată excentrică şi plină de viaţă pe nume Apple, cu care se împrieteneşte şi începe să scotocească împreună prin gunoaie.
The Kid este foarte pasionat de benzile desenate şi adoră ideea de super eroi, dorindu-şi să fie şi el unul cândva. Visul lui va deveni realitate mai repede decât şi-ar fi imaginat deoarece Apple este răpită de către oamenii lui Zeus şi el găseşte prin gunoaie o armă cu laser sub forma unei mănuşi. Datorită noilor puteri pe care le-a găsit, el porneşte într-o misiune de salvare a lui Apple şi încearcă să oprească domnia plină de teroare pe care a instaurat-o Zeus..
Turbo Kid 2015 mediarpl p.jpg - 160.13 KB

Miercuri, 02 Septembrie 2015 12:35

Z for Zachariah (2015)

Urmareste filmul   Drama, Sci-Fi, Thriller : Z for Zachariah (2015), film online subtitrat în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ! Din cauza unui holocaust nuclear, rasa umană este în pragul dispariţiei, iar Ann Burden (Margot Robbie), o fată de la fermă aflată într-o zonă restrânsă ce nu a fost contaminată, este singura supravieţuitoare datorită amplasamentului fermei sale. Într-o zi, pe când era pe afară vânând iepuri, ea observă o căruţă mică. Ann stăascunsă în timp ce un bărbat cu un costum de radiaţii verifică nivelul acestora dacă e sigur sau nu să şi-l scoată. Atunci când vede că nivelul este sigur, el strigă de bucurie şi îşi scoate costumul.
Ann îl urmăreşte până la un lac mic alimentat de o cascadă şi îi spune să iasă de acolo pentru că apa provine dintr-un iaz din afară şi, astfel, este radioactivă. Bărbatul, pe numele său John Loomis (Chiwetel Ejiofor), iese din apă, dar aproape instantaneu se şi îmbolnăveşte. Totuşi, el are medicamente care să contracareze boala sa, iar Ann i le administrează şi îl ia cu ea la ferma ei. La fermă, ea află că Loomis a fost un inginer de cercetare care s-a aflat într-un bunker militar când au început radiaţiile.
Cu toate acestea, el a plecat din bunker pentru a căuta locuri precum acesta deşi nu a crezut vreodată cu adevărat că există aşa ceva. Pe măsură ce Loomis îşi recapătă puterile, el devine tot mai interesat de grădinărit şi o ajută pe Ann. Cei doi convieţuiesc paşinic, însă lucruri ciudate încep să se petreacă, iar acestea sunt explicate de apariţia unui alt bărbat pe nume Caleb (Chris Pine). Ann este la fel de primitoare cu Caleb precum a fost şi cu Loomis, însă acesta din urmă îl priveşte cu suspiciune pe Caleb..
Z-fo-Zachariah- 2015 mediarpl.jpg - 122.52 KB

Pagina 1 din 5

Filme Noi

Seriale 2015-2017

Filme 2016

Filme in TOP 15

Filme - Seriale UPdate

Fii prietenul nostru pe FACEBOOK!

FII PRIETENUL NOSTRU PE Google+

Ultimele comentarii

Fara reclame