Filme si seriale online subtitrate in limba Romana

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

VideoChat (+18) - Filme Online (+18)

Raportează eroarea

Distribuie si tu ...

Universal Soldier: Day of Reckoning (Soldat Universal: Ziua Răzbunării), film online DVDRip, subtitrat în Română

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=GPcMKd_73Ys[/embedyt]

John se trezeşte din comă şi descoperă că soţia şi fiica sa au fost măcelărite de cineva care le-a invadat casa. Bântuit de imaginile atacului, el jură să-l ucidă pe cel responsabil de moartea lor: Luc Deveraux. În timp ce John încearcă să înţeleagă ce se întâmplă, lucrurile devin şi mai complicate atunci când este urmărit de un UniSol neobosit pe nune Magnus.
Între timp, Deveraux şi supravieţuitorul UniSol Andrew Scott se pregătesc de o luptă pentru a construi o nouă ordine în care să nu mai existe opoziţia guvernelor. Prin intermediul unor lupte brutale pe viaţă şi pe moarte, ei triază soldaţii puternici de cei slabi. Misiunea lui Luc este de a elibera Unisolii reţinuţi de către guvern într-o închisoare specială unde sunt adormiţi şi unde li se şterge memoria şi li se implantează numai minciuni.

Pe măsură ce John se apropie de Deveraux şi de armata de soldaţi modificaţi genetic, el descoperă tot mai multe lucruri despre el însuşi şi începe să pună la îndoiala tot ceea ce credea vreodată că este adevărat.

 

Urmăreşte online filmul Universal Soldier: Day of Reckoning cu subtitrare în limba Română şi calitate DVDRip.

406 total views, 7 views today

Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Socializam cu tine!

Filmul Săptămânii

Seriale Populare

Emisiuni Online

Filme asemănătoare