Filme – Seriale online pe NET

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

6 Balloons (2018), Online Subtitrat

6 Balloons (2018), Online Subtitrat

6 Balloons    06 Apr 2018

N/A 74 min DramăDramaticFilme 2017Filme 2018Filme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme NetflixFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplTrailer 2017-2018

5.8
IMDB: 5.8/10 1,676 votes

, , , , , ,

1 nomination.

USA

Raportează eroarea

 

6 Balloons (2018), Online Subtitrat

O dramă tulburătoare, 6 Balloons (2018) urmărește povestea a doi frați care încearcă să-și păstreze relația, deoarece abuzul de substanțe amenință să îi despartă pentru totdeauna. Pelicula explorează lucrurile mici care leagă un frate și o soră și cât de importante sunt de fapt atunci când ele pot aluneca prin degete atât de ușor. În timp ce Katie pregătește o petrecere aniversară surpriză pentru prietenul ei, fratele ei Seth și fiica lui de 2 ani, par să lipsească. Seth nu răspunde la telefon, iar privirea care traversează fața lui Katie, arată că știe ce înseamnă asta. Când ajunge la apartament să-l aducă pe el și Ella la petrecere, aceasta observă că nu și-a deschis corespondența. Seth este dependent de heroină și a recidivat. Acesta este de acord să meargă la dezintoxicare, iar într-o singură noapte, împreună cu fiica lui de 2 ani, Katie cutreieră LA-ul alături de fratele ei toxicoman în căutarea unui centru de dezintoxicare. 6 Balloons (2018) este o dramă înfricoșătoare despre ceea ce dependența cauzează oamenilor din jurul unui dependent.

Tags:  DramăDramaFilme 2017Filme 2018Filme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme NetflixFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplTrailer 2017-2018

Over the course of one night, a woman drives across LA with her heroin addict brother in search of a detox center, with his two year old daughter in tow.

 

6 Balloons (2018), Online Subtitrat
6 Balloons (2018), Online Subtitrat
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Filme asemănătoare