Filme – Seriale online pe NET

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

A Midnight Clear (1992)

A Midnight Clear (1992)

24 April 1992 (USA)

1h 48min Filme 1992Filme DramaFilme HD ROFilme OnlineFilme RazboiFilme Vechi

7,2
IMDB: 7,2/10 7.297 votes

, ,

Raportează eroarea

216 total views, 1 views today

A Midnight Clear 1992 (Ultima noapte senină), film online HD subtitrat în Română

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=azUDU5nUgBM[/embedyt]

La începutul Ofensivei din Ardeni, din decembrie, 1944, o mică echipă de informaţii şi recunoaştere din armata americană (ai cărei membri au fost selectaţi datorită IQ-ului foarte ridicat), sunt trimişi să ocupe o reşedinţă abandonată de lângă liniile germane pentru a culege informaţii cu privire la mişcările inamicilor. Din cauza unei patrule petrecută anterior, echipa este redusă la doar şase membri – Sgt. Knott, Miller, Avakian, Shutzer, Wilkins şi Mundy. Stabilindu-se în noua lor casă temporară, ei descoperă curând că nu sunt singuri în zonă.

Un grup de soldaţi germani a ocupat un obiectiv din apropiere. Knott, Mundy şi Shutzer, pe când se aflau afară la patrulare, văd un grup de soldaţi germani îndreptând armele spre ei, dar apoi inamicul a dispărut fără să deschidă focul. Germanii, cu siguranţă mai experimentaţi şi mai pricepuţi în război decât ei, încep să le lase bileţele, să pornească bătăi cu bulgări de zăpadă şi chiar să le ofere un armistiţiu pe perioada Crăciunului.

La început, americanii sunt de părere că germanii fac mişto de ei, dar în cele din urmă ei realizează că inamicul îşi doreşte un rămăşag. Shutzer vorbeşte suficient germana cât să comunice cu inamicul ce se dovedeşte a fi un mic grup de tineri adolescenţi care sunt conduşi de un veteran. Supravieţuind bătăliilor de pe frontul rusesc, germanii spun că sunt gata să se predea. Însă ei le cer americanilor să pretindă că au fost cuceriţi prin luptă pentru ca familiile lor să nu aibă de suferit din cauza predării lor şi a dezertării.

Urmăreşte online filmul A Midnight Clear 1992 (Ultima noapte senină), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

 

A Midnight Clear (1992)
A Midnight Clear (1992)
A Midnight Clear (1992)
A Midnight Clear (1992)
A Midnight Clear (1992)
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Filme asemănătoare