Filme – Seriale online pe NET

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

A Tale of Love and darkness (2015)

A Tale of Love and darkness (2015)

A Tale of Love and Darkness    19 Aug 2016

PG-13 95 min Filme 2015Filme BiograficFilme HD ROFilme HistoryFilme OnlineFilme Razboi

6.1
IMDB: 6.1/10 1,324 votes

, , ,

2 nominations.

Israel, USA

Raportează eroarea

239 total views, 1 views today

A Tale of Love and Darkness 2015 (O poveste de iubire şi întuneric), film online HD subtitrat în Română

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=N2Jd6COX9Q0[/embedyt]

Amos reflectă la copilăria lui petrecută în Mandatul Palestinei alături de mama lui Fania (Natalie Portman) şi tatăl său Arieh (Gilad Kahana). Părinţii lui sunt evrei est-europeni care trăiesc în Ierusalim, lucru pe care mama lui îl consideră dificil deoarece surorile sale şi restul familiei locuiesc în Tel Aviv, iar comunicarea dintre ei este una foarte grea. Amos, fiind un copil singur la părinţi, este apropiat in mod special de mama lui care îi spune deseori poveşti bazate pe copilăria ei care, însă, de cele mai multe ori au finaluri triste sau violente.

Părinţii lui Amos îl trimit des pe la doi prieteni de-ai lor care nu au copii. Într-o asemenea ocazie, cuplul îl ia pe Amos pentru a vizita un prieten de-al lor, un arab palestinian. Aceştia îl avertizează pe Amos să fie cât mai tăcut şi să nu facă ceva care ar putea să ofenseze gazdele lor, însă în timp ce se joacă pe afară şi se dă în leagăn, el răneşte în mod accidental un alt copil.

În data de 29 noiembrie, 1947, familia lui Amos şi multe alte persoane din cartierul lor, se adună în stradă în jurul unui radio pentru a asculta trecerea Planului de Securitate al Naţiunilor Unite pentru Palestina care certifică şi transformă Mandatul Palestinei în state independente arabe şi evreieşti. Părinţii lui Amos sunt copleşiţi de bucurie, însă după puţin timp de la adoptare erupe Războiul Civil în Palestina, iar tatăl lui Amos se înrolează în armată pentru a lupta în Războiul Arabo-Israelian din anul 1948, în timp ce el şi alţi copii sunt, de asemenea, recrutaţi pentru a ajuta la eforturile de război.

Urmăreşte online filmul A Tale of Love and Darkness 2015 (O poveste de iubire şi întuneric), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

 

A Tale of Love and darkness (2015)
A Tale of Love and darkness (2015)
A Tale of Love and darkness (2015)
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Filme asemănătoare