Filme – Seriale online pe NET

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

A Walk Among the Tombstones 2014, Online Subtitrat

A Walk Among the Tombstones 2014, Online Subtitrat

10 October 2014 (Romania)

1h 54min Filme 2014Filme CrimaFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme MisterFilme OnlineFilme Vechi

6,5
IMDB: 6,5/10 94.439 votes

, ,

, ,

Raportează eroarea

 

A Walk Among the Tombstones 2014 (Umblând printre morminte), Online Subtitrat

În 1991, Matthew Scudder (Liam Neeson), un ofiţer din Departamentul de Poliţie al oraşului New York, aflat în afara programului, este prins pe nepregătite în mijlocul unui jaf armat de la un bar unde poliţiştii beau gratis. El reuşeşte să-i împuşte pe cei doi hoţi, dar unul dintre gloanţe loveşte accidental o fetiţă de 7 ani care moare instantaneu. Zguduit de această experienţă, Scudder renunţă la funcţie şi îşi petrece următorii opt ani mergând la şedinţele Alcoolicilor Anonimi şi cutreierând străzile noaptea ca detectiv particular fără licenţă de practică. Într-o noapte, după o şedinţă a Alcoolicilor Anonimi, Scudder este abordat de fratele unui bărbat pe nume Kenny (Dan Stevens) care doreşte să-l angajeze pentru a da de urmele ucigaşului soţiei sale.

Kenny îi explică faptul că soţia lui a fost răpită pentru a se cere recompensă, dar după ce a plătit suma de 400 de mii de dolari răpitorilor, aceştia i-au ucis soţia şi i-au înapoiat cadavrul în bucăţele. Cu destule dubii, Scudder acceptă acest job. La o bibliotecă locală, Scudder se întâlneşte cu un adolescent pe nume T.J. (Astro), iar acesta îl ajută să caute informaţii pe internet cu privire la cazuri similare cu cel al lui Kenny. Scudder reuşeşte să stabilească un mod de operare al răpitorilor şi se întâlneşte cu un îngrijitor de cimitire.

Acesta a descoperit rămăşiţele unei victime în timp ce pescuia şi îi povesteşte lui Scudder unele lucruri, conducându-l spre un anume Ray (David Harbour). Continuându-şi investigaţiile, el află că respectivii doi oameni pe urmele cărora se află au avut cumva legături cu Departamentul Anti Drog şi au luat în vizor traficanţii de droguri pentru a lua bani de la ei. Într-un cartier rezidenţial, Ray şi complicele lui se pregătesc să răpească o altă femeie.

Urmărește online filmul A Walk Among the Tombstones 2014 (Umblând printre morminte), cu subtitrare în Română și calitate HD.

 

A Walk Among the Tombstones 2014, Online Subtitrat
A Walk Among the Tombstones 2014, Online Subtitrat
A Walk Among the Tombstones 2014, Online Subtitrat
A Walk Among the Tombstones 2014, Online Subtitrat
A Walk Among the Tombstones 2014, Online Subtitrat
A Walk Among the Tombstones 2014, Online Subtitrat
A Walk Among the Tombstones 2014, Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Filme recent urmărite

 • Annabelle Creation – Annabelle 2 (2017), online subtitrat in limba Româna (1.207)
  La mai mulţi ani după moartea tragică a fetiţei lor, un creator de păpuşi şi soţia lui primesc în casa lor o măicuţă şi mai multe fetiţe venite de la un orfelinat desfiinţat. Cu toţii devin curând ţintele lui Annabelle, păpuşa posedată confecţionată cândva de bărbat. Au trecut doisprezece ani de când Sam și Esther […]
 • The Mummy – Mumia (2017), online pe net subtitrat in limba Româna (1.075)
  În Londra zilelor noastre, un grup de constructori descoperă mormântul unor cavaleri templieri englezi şi un bărbat misterios primeşte autorizare de-a cerceta lucrurile din interiorul mormântului. Ulterior sunt prezentate imagini din trecutul foarte îndepărtat atunci când Prinţesei Ahmanet, prima moştenitoare a tronului tatălui său, Faraonul Menehptre, îi este luat dreptul din naştere în momentul în […]
 • Piratii din Caraibe 5: Razbunarea lui Salazar (2017), Online Subtitrat (694)
  La cinci ani distanţă de evenimentele din „On Strangers Tides”, Henry lucrează pe o navă de luptă regală britanică. În timp ce urmăreşte o navă pirat, Henry realizează că sunt pe cale să fie conduşi spre Triunghiul Diavolului de către căpitan. Căpitanul nu ia în considerare avertismentele lui Henry şi îl încarcerează pe acesta pentru […]
 • A Star is Born – S-a nascut o stea (2018), vizionați online gratuit cu subtitrare in limba Româna (643)
  A Star Is Born (2018) urmărește povestea unui artist celebru care ajută o tânără cântăreață să găsească faima, chiar dacă vârsta și alcoolismul lui îi trimit propria carieră într-o cădere liberă. Jackson Maine, o stea a muzicii country, aflată la marginea declinului, descoperă un talent necunoscut pe nume Ally.
 • Aquaman (2018), online subtitrat in limba Româna (641)
  Filmul urmărește povestea lui Aquaman, regele Atlantisului, născut pe jumătate om ca Arthur Curry și jumătate Atlantean. Arthur Curry învață că el este moștenitorul regatului subacvatic al Atlantisului și trebuie să pășească înainte pentru a-și conduce poporul și a fi un erou pentru lume. Acest reticent conducător al Atlantisului, numit și Regele celor șapte mări, […]

Arhive

Filme asemănătoare