Filme – Seriale online pe NET

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Akeelah and the Bee – Akeelah și cuvintele, Online Subtitrat

Akeelah and the Bee – Akeelah și cuvintele, Online Subtitrat

Akeelah and the Bee    28 Apr 2006

PG 112 min DramăDramaticFilme 2006Filme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme Vechi

7.4
IMDB: 7.4/10 16,498 votes

, , , , , , , , ,

12 wins & 14 nominations.

USA

Raportează eroarea

 

Akeelah and the Bee – Akeelah și cuvintele, Online Subtitrat

Akeelah Anderson este o puştoaică în vârstă de 11 ani care e mare pasionată de silabisit şi se înscrie la şcoala Crensaw din sudul Los Angeles-ului, o şcoală în care majoritatea elevilor sunt de culoare. Ea locuieşte împreună cu mama văduvă, Tanya, sora ei mai mare, Kiana, fraţii mai mari, Devon şi Terrence, şi nepoţica ei bebeluşă. Directorul ei o încurajează să se înscrie la un campionat de silabisit, însă ea nu este încântată de această idee.

După ce este ameninţată cu detenţia pentru tot restul semestrului, ea cedează şi intră în concursul pe care-l şi câştigă. Curând după aceea, Dr. Joshua Larabee, un profesor care se află în vizită şi care a fost coleg de facultate cu actualul ei director, hotărăşte s-o supună pe Akeelah unor teste şi ajunge la concluzia că este suficient de capabilă pentru a participa la o competiţie naţională. Cu toate acestea, Dr. Larabee refuză să îi fie antrenor deoarece s-a comportat nepoliticos cu el.

Drept urmare, ea studiază de una singură pentru a se pregăti de competiţie. Cu toate că dă greş cu un cuvânt în calificări, ea merge mai departe după ce Kiana observă un alt finalist că ar fi trişat. Akeelah se întâlneşte şi se împrieteneşte cu un băiat mexican în vârstă de 12 ani care participă şi el la concurs. El o invită să vină la clubul de silabisit al şcolii sale, iar acolo ea îl întâlneşte pe Dylan Chu, un american de origine chineză care a luat locul doi la ultimele două competiţii de silabisit.

Eleven year-old Akeelah Anderson’s life is not easy: her father is dead, her mom ignores her, her brother runs with the local gangbangers. She’s smart, but her environment threatens to strangle her aspirations. Responding to a threat by her school’s principal, Akeelah participates in a spelling bee to avoid detention for her many absences. Much to her surprise and embarrassment, she wins. Her principal asks her to seek coaching from an English professor named Dr. Larabee for the more prestigious regional bee. As the possibility of making it all the way to the Scripps National Spelling Bee looms, Akeelah could provide her community with someone to rally around and be proud of — but only if she can overcome her insecurities and her distracting home life. She also must get past Dr. Larabee’s demons, and a field of more experienced and privileged fellow spellers.

Tags: DramăDramaFilme 2006Filme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme Vechi

 

Akeelah and the Bee – Akeelah și cuvintele, Online Subtitrat
Akeelah and the Bee – Akeelah și cuvintele, Online Subtitrat
Akeelah and the Bee – Akeelah și cuvintele, Online Subtitrat
Akeelah and the Bee – Akeelah și cuvintele, Online Subtitrat
Akeelah and the Bee – Akeelah și cuvintele, Online Subtitrat
Akeelah and the Bee – Akeelah și cuvintele, Online Subtitrat
 • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
 • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Filme recent urmărite

 • Annabelle Creation – Annabelle 2 (2017), online subtitrat in limba Româna (1.208)
  La mai mulţi ani după moartea tragică a fetiţei lor, un creator de păpuşi şi soţia lui primesc în casa lor o măicuţă şi mai multe fetiţe venite de la un orfelinat desfiinţat. Cu toţii devin curând ţintele lui Annabelle, păpuşa posedată confecţionată cândva de bărbat. Au trecut doisprezece ani de când Sam și Esther […]
 • The Mummy – Mumia (2017), online pe net subtitrat in limba Româna (1.077)
  În Londra zilelor noastre, un grup de constructori descoperă mormântul unor cavaleri templieri englezi şi un bărbat misterios primeşte autorizare de-a cerceta lucrurile din interiorul mormântului. Ulterior sunt prezentate imagini din trecutul foarte îndepărtat atunci când Prinţesei Ahmanet, prima moştenitoare a tronului tatălui său, Faraonul Menehptre, îi este luat dreptul din naştere în momentul în […]
 • Piratii din Caraibe 5: Razbunarea lui Salazar (2017), Online Subtitrat (698)
  La cinci ani distanţă de evenimentele din „On Strangers Tides”, Henry lucrează pe o navă de luptă regală britanică. În timp ce urmăreşte o navă pirat, Henry realizează că sunt pe cale să fie conduşi spre Triunghiul Diavolului de către căpitan. Căpitanul nu ia în considerare avertismentele lui Henry şi îl încarcerează pe acesta pentru […]
 • Aquaman (2018), online subtitrat in limba Româna (675)
  Filmul urmărește povestea lui Aquaman, regele Atlantisului, născut pe jumătate om ca Arthur Curry și jumătate Atlantean. Arthur Curry învață că el este moștenitorul regatului subacvatic al Atlantisului și trebuie să pășească înainte pentru a-și conduce poporul și a fi un erou pentru lume. Acest reticent conducător al Atlantisului, numit și Regele celor șapte mări, […]
 • A Star is Born – S-a nascut o stea (2018), vizionați online gratuit cu subtitrare in limba Româna (664)
  A Star Is Born (2018) urmărește povestea unui artist celebru care ajută o tânără cântăreață să găsească faima, chiar dacă vârsta și alcoolismul lui îi trimit propria carieră într-o cădere liberă. Jackson Maine, o stea a muzicii country, aflată la marginea declinului, descoperă un talent necunoscut pe nume Ally.

Arhive

Filme asemănătoare