Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe NET

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Around the World in 80 Days 2004, Online Subtitrat

Around the World in 80 Days 2004, Online Subtitrat

28 January 2005 (Romania)

2h Filme Online

5,8
IMDB: 5,8/10 72.460 votes

, ,

, ,

Raportează eroarea

224 total views, 1 views today

Around the World in 80 Days 2004 (Ocolul Pământului în 80 de zile), film online HD subtitrat în Română

La sfârşitul secolului 19, un bărbat chinez pe nume Lau Xing jefuieşte Banca Angliei. Pentru a scăpa de poliţie, Xing devine valetul lui Phileas Fogg, un inventator, şi îşi ia supranumele de Passepartout,. Înainte de sosirea lui Xing, Fogg a încercat să depăşească bariera vitezei de 50 de mile pe oră, iar după ce reuşeşte cu ajutorul lui Xing ei se îndreaptă către Academia Regală de Ştiinţă. Acolo, Fogg este insultat de alte „minţi sclipitoare”, mai ales de Lord Kelvin, care crede că s-a descoperit deja tot ce era important de descoperit.

După o dezbatere între oamenii de ştinţă a subiectului jafului asupra bancii, Phileas este presat să facă un pariu dacă va putea să călătorească în jurul planetei în 80 de zile. Dacă va câştiga pariul atunci va deveni Ministrul Ştiinţelor în locul Lordului Kelvin. Dacă nu, îşi va distruge laboratorul şi nu va mai încerca vreodată să inventeze ceva. Phileas şi Xing îşi încep călătoria în jurul lumii luând o trăsură şi plecând din Londra.

Xing şi Phileas ajung la Paris. Sub pretextul de-al duce pe Phileas la o convenţie cu Thomas Edison, Xing îl duce pe acesta la o şcoală de arte unde Phileas o întâlneşte pe Monique La Roche, o impresionistă în devenire. Acolo, Xing este atacat de războinici deghizaţi trimişi de Generalul Fang, o femeie chineză care îşi doreşte o statuetă pe care acesta a furat-o. Fang i-o oferise anterior lui Kelvin pentru a o ajuta cu trupe militare în China. Când Monique află despre ambiţia lui Phileas, ea îl convinge s-o ia şi pe ea în călătoria celor doi.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=IlsgwJUNFNU[/embedyt]

Urmăreşte online filmul Around the World in 80 Days 2004 (Ocolul Pământului în 80 de zile), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

 

Around the World in 80 Days 2004, Online Subtitrat
Around the World in 80 Days 2004, Online Subtitrat
Around the World in 80 Days 2004, Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Filme asemănătoare