Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe NET

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Atomica – Deep Burial (2017), Online Subtitrat

Atomica – Deep Burial (2017), Online Subtitrat

Atomica    17 Mar 2017

NOT RATED 81 min ActionAcțiuneFilme 2017Filme ActiuneFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplFilme SFFilme ThrillerScience FictionThriller

4.1
IMDB: 4.1/10 1,337 votes

, ,

, , , , , , ,

N/A

USA

Raportează eroarea

1,028 total views, 1 views today

Atomica – Deep Burial 2017, film online HD subtitrat în Română

În viitorul îndepărtat confruntarea dintre conglomeratele de petrol şi energie regenerabilă rezultă în preţuri imense şi revolte pe întreg globul. În acest haos, corporaţia Auxilisun dezvoltă un reactor special care nu doar că produce energie nucleară din belşug prin fuziune atomică, dar converteşte în plus şi deşeurile nucleare într-o energie curată. Reactorul respectiv face ca toate celelalte forme de obţinere a energiei să devină inutile, iar centralele de care dispune Auxilisun sunt construite peste tot pe planetă, oferind o energie inepuizabilă pentru toată lumea la preţuri accesibile.

Câteva decenii mai târziu, în ziua de Crăciun, tehnicianul de la Auxilisun, Abby, se duce la cea mai importantă centrală a companiei pentru a repara nişte sisteme de comunicare ce au cedat. Ea realizează când ajunge acolo că este foarte slab întreţinută şi lucrătorii sunt ca şi inexistenţi. Abby remarcă în special absenţa doctorilor Zek şi Robinson, dar acesta din urmă îşi face apariţia mai apoi şi îi cere lui Abby să se identifice, fiind foarte agitat.

El se mai calmează apoi după ce Abby se supune cerinţelor, dar când este întrebat de Zek el răspunde vag că se află undeva prin afara centralei pentru nişte verificări. Pe măsură ce Abby încearcă să repare sistemul de comunicaţii, iar Zek încă nu se întoarce, ea descoperă treptat tot mai multe probleme serioase care afectează performanţele centralei şi devine suspicioasă referitor la comportamentul straniu din partea lui Robinson care prezintă o ignoranţă considerabilă faţă de maşinăriile pe care se presupune că ar trebui să le întreţină.

Urmăreşte online filmul Atomica – Deep Burial 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: ActionAcțiuneFilme 2017Filme ActiuneFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplFilme SFFilme ThrillerScience FictionThriller

 

Atomica – Deep Burial (2017), Online Subtitrat
Atomica – Deep Burial (2017), Online Subtitrat
Atomica – Deep Burial (2017), Online Subtitrat
Atomica – Deep Burial (2017), Online Subtitrat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Filme asemănătoare