Filme – Seriale online pe NET

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Raportează eroarea

 

Bogowie (Gods) (2014), Online Subtitrat

O rasă rară de spirit și spirit se amestecă în filmul polonez Gods (Bogowie) , biopic despre profesorul Zbigniew Religa, care a efectuat primul transplant de inimă cu succes în Polonia comunistă în anii 1980. Este o combinație câștigătoare destinată să câștige audiențe și critici. Dar biopicul, regizat de regizorul polonez Łukasz Palkowski – în mod obișnuit în ascensiune și pe cineva pe care să-l supravegheze – are, de asemenea, un farmec captivant care nu este ușor uitat.

În mod evident, acesta este unul dintre cele mai bune filme de limbă străină de ani, chiar acolo, cu ce nu jucați în iad? (din Japonia), Gloria (din Chile), Strangers By the Lake (din Franța) și Ida (încă un film polonez).

Din fericire, Palkowski și scenaristul Krzysztof Rak au un caracter convingător pentru piesa centrală a filmului. Religa a obținut un fel de statut de celebritate înainte de moartea sa în 2009. Deseori văzută atât ca excentric, cât și ca bombastic, el era un om în vârstă, care nu sa răsturnat niciodată în căutarea lui de a dezmembra unele dintre regulile pe care le respecta lumea medicală a Poloniei. O forță de luat în seamă, lanțul de bărbați fumat și era predispus la tirajele beți, dar nu și-ar fi pus niciodată pacienții în pericol. Avea acea bravură europeană veche și o etică a muncii neobosite, care pare să fi alunecat între crăpăturile actualei Twitter Feeds și distragerile SmartPhone.

Tomasz Kot – carismatic și credincios – intră în scrubsurile lui Religa aici, în timp ce o mulțime de caractere de sprijin – asistente ascuțite și capricioase între ei – aruncă povestea cu un dialog puternic în multe scene cu ritmuri rapide. Problema principală este efectuarea primului transplant de inimă cu succes în Polonia. Religa nu are însă istorie pe partea sa. O încercare nereușită a unui alt doctor antecedente încă mai persistă în aer și există un tabu moral, cultural și religios la care să se poată confrunta, deoarece transplanturile de inimă au fost percepute în mod obișnuit în Polonia și în unele părți ale Europei, ca un act împotriva naturii.

Ceea ce se întâmplă este o serie de nereguli pentru a lega pacientul potrivit cu inima dreaptă. Și Religa este neîncetat în străduința sa.

După o încercare greșită, scenele care urmează se mișcă cu vitalitate robustă și, uneori, multă umor. În mâinile unui alt regizor, acest lucru ar fi putut deveni un caper stricat, dar Palkowski a răpit și este răcoritor să găsească un tânăr regizor interesat de istorie și suficient de sigur în stilul său și colaborarea cu alții pentru a aduce poveste la lumină într-un mod unic și angajarea. Putem, de asemenea, să vedem cât de bine reușește scenaristul Krzysztof Rak să lovească toate semnele potrivite – nu doar cu dialogul și ritmul, ci și în momentele în care filmul speră să sporească înțelepciunea cu privire la competența medicală, definițiile morții biologice și luptele de creștere de minți depășite.

Plecând de pe film, unul este lăsat cu o amprentă rară că doar o mână de filme americane – indie art titans casa-pe tot parcursul anului sunt în măsură să livreze. Nu suportăm două ore de cinematografie – o trăim aici. Ceea ce Zeii are de partea ei, se pare, este că oferă mai mult decât o direcție câștigătoare trifecta, scriere și muzică (Bartosz Chajdecki). Filmul său cinematografic (Piotr Sobocinski, Jr.) și editarea (Oslaw Barzan) ajută, de asemenea, să ridice filmul de la a deveni un film de mare amploare al unui văr de sapun mic, Anatomia Grays . Totuși, există un fel de pasiune rară în filmarea și acționarea aici, care este absolut convingătoare.

Între timp, filmul Zeii a fost bun pentru Dumnezei până acum. Filmul a urcat recent în topul box office-ului polonez în weekendul său de deschidere, cu Varșovia a lui Jan Komasa 44 – altul, un efort puternic – aterizarea pe locul al doilea. Și a câștigat cinci premii, inclusiv cel mai bun film, la cel de-al 39-lea festival de film de la Gdynia.

Ce inseamna asta pentru filmul de aici in America ramane de vazut, desi continua sa castige raves-uri la festivalurile de film din tara. Weekend-ul trecut a fost sărbătorit într-o casă plină de băuturi la impresionantul Festival de Film Polonez din America , acum în anul 26 – programarea la această festivă a anilor a trecut într-o oarecare măsură pe cea de-a 25-a Bonanza de anul trecut. De asemenea, zeii au fost prezenți în LA și Pittsburgh.

Din film, Palkowski a declarat recent mass-media că dorește să facă un film care „va aminti stilul producțiilor americane, va deveni universal și ușor de înțeles pentru publicul din întreaga lume” și că speră că Dumnezeu va călători.

Tags: BiografieBiographyDramăDramaFilme BiograficFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplFilme Vechi

 

Bogowie (Gods), Online Subtitrat
Bogowie (Gods), Online Subtitrat
Bogowie (Gods), Online Subtitrat
 • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
 • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Filme recent urmărite

 • Annabelle Creation – Annabelle 2 (2017), online subtitrat in limba Româna (1.106)
  La mai mulţi ani după moartea tragică a fetiţei lor, un creator de păpuşi şi soţia lui primesc în casa lor o măicuţă şi mai multe fetiţe venite de la un orfelinat desfiinţat. Cu toţii devin curând ţintele lui Annabelle, păpuşa posedată confecţionată cândva de bărbat. Au trecut doisprezece ani de când Sam și Esther […]
 • The Mummy – Mumia (2017), online pe net subtitrat in limba Româna (1.010)
  În Londra zilelor noastre, un grup de constructori descoperă mormântul unor cavaleri templieri englezi şi un bărbat misterios primeşte autorizare de-a cerceta lucrurile din interiorul mormântului. Ulterior sunt prezentate imagini din trecutul foarte îndepărtat atunci când Prinţesei Ahmanet, prima moştenitoare a tronului tatălui său, Faraonul Menehptre, îi este luat dreptul din naştere în momentul în […]
 • Piratii din Caraibe 5: Razbunarea lui Salazar (2017), Online Subtitrat (678)
  La cinci ani distanţă de evenimentele din „On Strangers Tides”, Henry lucrează pe o navă de luptă regală britanică. În timp ce urmăreşte o navă pirat, Henry realizează că sunt pe cale să fie conduşi spre Triunghiul Diavolului de către căpitan. Căpitanul nu ia în considerare avertismentele lui Henry şi îl încarcerează pe acesta pentru […]
 • The Exception (2017), online pe net subtitrat in limba Româna (493)
  Povestea, este stabilita în timpul ocupației nazistte din Olanda în 1940, combină romantismul și suspans cu iubirea dintre un ofițer german (Jai Courtney) și o tânăra evreu (Lily James). Stefan Brandt, însărcinat cu anchetarea monarhului german exilat Wilhelm II, în timp ce se regăsește într-o poveste neașteptată și pasională cu Mieke, o femeie evreică misterioasă. […]
 • Alien: Covenant 2017, online pe net subtitrat in limba Româna (492)
  În anul 2104, colonia de pe nava Covenant este blocată pe o planetă izolată, Origae-6, având doar două mii de colonişti şi o mie de embrioni la bord. Nava este monitorizată de Walter, un model mai nou care seamănă cu modelul David anterior. O explozie bruscă de neutroni avariază nava şi ucide câţiva colonişti printre […]

Arhive

Filme asemănătoare