Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe NET

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Bright (2017), Online Subtitrat

Bright (2017), Online Subtitrat

Bright    22 Dec 2017

R 117 min ActionAcțiuneCrimăCrimeCriminalitateFantasticFantasyFilme 2017Filme ActiuneFilme CrimaFilme dupa aniFilme FantasticFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarpl

6,7
IMDB: 6,7/10 20.981 votes

,

, , , , , , , , ,

1 nomination.

USA

Raportează eroarea

1,130 total views, 1 views today

Bright – Strălucirea (2017), film online HD subtitrat în Română

Filmul îşi desfăşoară evenimentele într-un prezent alternativ în care creaturile fanteziste există în lumea modernă şi trăiesc alături de oameni. Între oameni, orci şi elfi există un armistiţiu fragil după ce aceste trei rase s-au războit vreme de mii de ani. În Los Angeles, veteranul ofiţer de poliţie Daryl Ward (Will Smith) a fost obligat să facă pereche cu Nick Jakoby (Joel Edgerton), primul ofiţer de poliţie orc al oraşului. Jakoby este ostracizat atât de oameni cât şi de orci deoarece şi-a ales această meserie.

În plus faţă de piedicille puse de către ceilalţi ofiţeri de poliţie, Ward are şi un dinte personal împotriva lui din cauza unui incident unde pare că ar fi lăsat un orc care l-a împuşcat pe Ward să scape. În timpul unei patrule, Ward îşi forţează partenerul să privească atunci când un orc de-al său este bătut şi arestat. Ideea este să-i arate lui Jakoby faţă de cine ar trebui să fie loial.

În timp ce se întorc la secţie, bărbatul pe care-l arestează cei doi îi spune lui Jakoby în limba orcilor că sunt implicaţi într-o profeţie şi că Ward este binecuvântat. Când este presat să spună ce i-a zis individul, Jakoby minte şi spune că au fost doar nişte aiureli. Ulterior, în timpul unei interogări condusă de Kandomere (Edgar Ramirez), un elf care lucrează pentru divizia de magie a FBI-ului, se dovedeşte faptul că bărbatul respectiv este parte a unui grup numit Shield of Light care se pregăteşte pentru întoarcerea Lordului Întunericului.

Urmăreşte online filmul Bright – Strălucirea 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: ActionAcțiuneCrimăCrimeCriminalitateFantasticFantasyFilme 2017Filme ActiuneFilme CrimaFilme dupa aniFilme FantasticFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarpl

 

Bright (2017), Online Subtitrat
Bright (2017), Online Subtitrat
Bright (2017), Online Subtitrat
Bright (2017), Online Subtitrat
Bright (2017), Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Filme asemănătoare