Filme – Seriale online pe NET

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Candy Jar (2018), Online Subtitrat

Candy Jar (2018), Online Subtitrat

Candy Jar    27 April 2018 (USA)

PG 1h 32min ComedieComedyFilme 2018Filme ComedieFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplTrailer 2017-2018

5,8
IMDB: 5,8/10 451 votes

, , , , , ,

N/A

USA

Raportează eroarea

 

303 total views, 1 views today

Candy Jar (2018), Online Subtitrat

Filmul de pe mediarpl.ro urmărește povestea a doi elevi de liceu, Lona și Bennett, doi adolescenți ale căror rivalități academice par a fi singurul lor punct comun. Lona, o tânără introvertită, face parte din clasa de mijloc, însă speră să ajungă la Harvard. Pe cealaltă parte, Bennett, un tânăr dintr-o familie înstărită s-a axat pe univeritatea Yale. Niște campioni ai dezbaterilor școlare care se contrazic pe orice temă, ei își continuă planurile ambițioase de a ajunge la facultatea mult visată. Lona și rivalul ei nu se pot pune de acord asupra niciunui subiect, dar atunci când sunt nevoiți să lucreze împreună pentru a concura în cadrul unei competiții, ei descoperă că uneori contrariile se pot atrage. În final cei doi realizează că au mai multe lucruri în comun decât și-au imaginat vreodată.

Dueling high school debate champs who are at odds on just about everything forge ahead with ambitious plans to get into the colleges of their dreams.

Tags: ComedieComedyFilme 2018Filme ComedieFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplTrailer 2017-2018

 

Candy Jar (2018), Online Subtitrat
Candy Jar (2018), Online Subtitrat
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Filme asemănătoare