Filme – Seriale online pe NET

Ce filme mișto vedem în iulie 2018 la cinema

Ce filme mișto vedem în iulie 2018 la cinema

IMDB: /10 votes

Raportează eroarea

 

Avem supereroi de mărimea unor insecte, The Rock vs. un incendiu în cel mai înalt zgârie-nori din lume, o studentă lesbiană care descoperă că are puteri telekinetice și multe altele. Hai să le luăm pe rând.

Ant-Man and the Wasp (6 iulie)

Paul Rudd revine în rolul lui Scott Lang/Omul-Furnică, de data asta cu un aliat pe măsură: Viespea, jucată de Evangeline Lilly. Prins între cariera de supererou și viața de familie, Ant-Man e chemat urgent de Dr. Hank Pym (Michael Douglas) să îndeplinească o misiune importantă.

Acțiunea are loc ÎNAINTE de „Avengers: Infinity War”, cât timp Scott Lang e în arest la domiciliu ca urmare a rebeliunii din „Captain America: Civil War”. Toată lumea s-a întrebat unde naiba era Ant-Man când Thanos își făcea de cap cu Pietrele Infinitului, iar acum sunt șanse mari să aflăm motivul absenței.

Skyscraper (13 iulie)

Ți-era dor de Dwayne „The Rock” Johnson? O să-l vezi acum în rolul lui Will Sawyer, fost agent FBI și veteran de război, actualmente consultant pentru securitatea zgârie-norilor. În timpul unei misiuni de consultanță prin China, Will se trezește în miezul unui incendiu izbucnit fix în clădirea pe care o inspecta: The Pearl, cel mai înalt zgârie-nori din lume. Situația e cu atât mai alarmantă cu cât familia lui e prinsă în același bloc.

Protagonistul descoperă că scânteia nu s-a aprins accidental, ci e mâna unui grup de teroriști la mijloc. Poate că nu-i evident din descriere, dar trailerul duce cu gândul la „Die Hard” din foarte multe puncte de vedere. Nu-i de rău, dar să sperăm că n-o să fie copy-paste.

The Equalizer 2 (20 iulie)

Vești bune pentru fanii CrimeThriller-uluiThe Equalizer”, de acum patru ani: Denzel Washington devine din nou Robert McCall, pentru partea secundă a seriei. Aflând de asasinarea unei vechi prietene de-ale lui, McCall revine la propriile metode neortodoxe și pornește pe urmele criminalilor, hotărât să verse sânge în numele dreptății: „Mi-au ucis prietena, așa că o să-i omor pe toți. Singura dezamăgire e că n-o pot face decât o dată”.

Mamma Mia! Here We Go Again – Mamma Mia! O luam de la capat (20 iulie)

Credeai că „Mamma Mia!” (2008) a epuizat toate hit-urile trupei ABBA? Discografia suedezilor mai are multe de oferit, după cum vei auzi în prequel-ul „Here We Go Again”. Călătorim în trecut, în tinerețile Donnei (Meryl Streep/Lily James), să vedem cum a ajuns să-l cunoască pe fiecare dintre cei trei „tați” ai Sophiei (Amanda Seyfried), cum a devenit o senzație în fruntea trupei The Dynamos și cum a reușit să crească de una singură un copil. Toată povestea asta e menită s-o încălzească pe Sophie, care acum e gravidă, dar n-o are pe maică-sa prin preajmă.

Incredibles 2 (27 iulie)

La cât succes a avut „The Incredibles” în 2004, e aproape șocant faptul că a durat 14 ani să primim un sequel. Oricum, mai bine mai târziu decât niciodată. Familia Parr trece printr-o perioadă destul de ciudată: mama – Helen – a fost numită un fel de ambasador al supereroilor din întreaga lume, iar tatăl – Bob – e nevoit să rămână acasă și să aibă grijă de copii. Sarcina asta se dovedește a fi mai dificilă decât orice bătălie cu vreun răufăcător, cu atât mai mult cu cât bebelușul Jack-Jack demonstrează o infinitate de superputeri incontrolabile pe care nimeni nu le bănuia.

Thelma (27 iulie)

Să luăm o pauză de la blockbustere americane și să ne îndreptăm atenția către această DramăHorror supranaturală a norvegianului Joachim Trier. E povestea Thelmei, o tânără crescută de părinți habotnici într-un mediu cât se poate de strict. Ajunsă la facultate într-un oraș complet nou, Thelma încearcă (fără prea mult succes) să se integreze în colectiv și se îndrăgostește de o colegă pe nume Anja. Nu orientarea sexuală a protagonistei e surpriza filmului, ci faptul că sentimentele față de Anja îi declanșează puteri telekinetice pe care nu le poate nici stăpâni, nici înțelege. Toate frustrările acumulate de Thelma de-a lungul vieții vor răbufni într-un mod spectaculos.

 

Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Filme recent urmărite

 • Annabelle Creation – Annabelle 2 (2017), online subtitrat in limba Româna (1.202)
  La mai mulţi ani după moartea tragică a fetiţei lor, un creator de păpuşi şi soţia lui primesc în casa lor o măicuţă şi mai multe fetiţe venite de la un orfelinat desfiinţat. Cu toţii devin curând ţintele lui Annabelle, păpuşa posedată confecţionată cândva de bărbat. Au trecut doisprezece ani de când Sam și Esther […]
 • The Mummy – Mumia (2017), online pe net subtitrat in limba Româna (1.061)
  În Londra zilelor noastre, un grup de constructori descoperă mormântul unor cavaleri templieri englezi şi un bărbat misterios primeşte autorizare de-a cerceta lucrurile din interiorul mormântului. Ulterior sunt prezentate imagini din trecutul foarte îndepărtat atunci când Prinţesei Ahmanet, prima moştenitoare a tronului tatălui său, Faraonul Menehptre, îi este luat dreptul din naştere în momentul în […]
 • Piratii din Caraibe 5: Razbunarea lui Salazar (2017), Online Subtitrat (689)
  La cinci ani distanţă de evenimentele din „On Strangers Tides”, Henry lucrează pe o navă de luptă regală britanică. În timp ce urmăreşte o navă pirat, Henry realizează că sunt pe cale să fie conduşi spre Triunghiul Diavolului de către căpitan. Căpitanul nu ia în considerare avertismentele lui Henry şi îl încarcerează pe acesta pentru […]
 • The Exception (2017), online pe net subtitrat in limba Româna (504)
  Povestea, este stabilita în timpul ocupației nazistte din Olanda în 1940, combină romantismul și suspans cu iubirea dintre un ofițer german (Jai Courtney) și o tânăra evreu (Lily James). Stefan Brandt, însărcinat cu anchetarea monarhului german exilat Wilhelm II, în timp ce se regăsește într-o poveste neașteptată și pasională cu Mieke, o femeie evreică misterioasă. […]
 • Alien: Covenant 2017, online pe net subtitrat in limba Româna (497)
  În anul 2104, colonia de pe nava Covenant este blocată pe o planetă izolată, Origae-6, având doar două mii de colonişti şi o mie de embrioni la bord. Nava este monitorizată de Walter, un model mai nou care seamănă cu modelul David anterior. O explozie bruscă de neutroni avariază nava şi ucide câţiva colonişti printre […]

Arhive

Filme asemănătoare