Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe NET

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Creep (2014), Online Subtitrat

Creep (2014), Online Subtitrat

Creep     23 June 2015 (USA)

Evaluat R pentru scurtă violență și limbă. 1h 17min Filme 2014Filme dupa aniFilme GroazăFilme HD ROFilme HorrorFilme OnlineFilme pe mediarplGroazăHorror

6,2
IMDB: 6,2/10 19.393 votes

, ,

,

4 victorii și 3 nominalizări.

USA

Raportează eroarea

291 total views, 1 views today

Creep (2014), Online Subtitrat

Creep (intitulat inițial Peachfuzz) este un film 2014 de groază si Comedie regizat de Patrick Brice, bazat pe un scenariu scris de Brice și Mark Duplass. Filmul, care este debutul regizoral a lui Brice, a avut premiera mondială la 08 martie 2014 la sud de Southwest și actori Brice ca un om care răspunde la un Craigslist anunț criptic.
Platforme mici de ecran, fără îndoială va fi vitrinele primare pentru “Clientul”, un suspenser găsit-picior ardere lentă, cu unele răsturnări de situație ușor inteligent și un câștig knock-out. Dar orice fan gen care este capabil de a captura acest indie sporadic tulburătoare cu un festival sau public de teatru, probabil, ar trebui să sari la posibilitatea de a face acest lucru, în cazul în care numai pentru a savura șoc de frison comun de fiecare dată când un metodic acumulare duce la o surpriză neplăcută. Planul de joc general amintește seria “Paranormal Activity” – nu este surprinzator, avand in vedere Jason Blum, producator de care franciza, semnat pentru acest proiect, de asemenea.

Mai mult sau mai puțin de două-hander pentru co-stele Patrick Brice și indie-cinema multe scrie cu cratimă Mark Duplass, care relatărilor improvizat dintr-o goale-oase scris în comun contur sub conducerea lui Brice, “Clientul”, este un fel de thriller, care necesită evaziuni și neclaritate din orice referent care nu vrea să verse fasole sau vomita spoilere. Este suficient să spun că intriga pivotează pe aventurile unui cameraman, Aaron (Brice), care acceptă o ofertă de 1.000 de dolari pentru a înregistra ultima testamentul Josef (Duplass), un coleg agresiv angajarea care spune că moare de cancer la creier inoperabil, și vrea să plece unele mesaje în urmă pentru fiul său nenăscut.

Chiar de la început, “Clientul”, PRIMES telespectatorii să suspecteze că nimic nu este ceea ce pare. Într-adevăr, chiar în fața lui Aaron, de fapt începe tragere monologuri Josef, el apare ca periculos de naiv, dacă nu de-a dreptul clueless, pur și simplu de acord să-și petreacă o zi lungă singur cu un străin mult-prea-lingușitor în și în jurul o cabină într-un oraș de munte de la distanță . Destul de sigur, există o revelație cu totul previzibil de înșelăciune în jurul punctului la jumătatea distanței. Dar apoi altceva se întâmplă, urmate de alte lucruri, mult mai neașteptate.

Urmareste online filmul Creep (2014), Online Subtitrat

Tags: Filme 2014Filme dupa aniFilme GroazăFilme HD ROFilme HorrorFilme OnlineFilme pe mediarplGroazăHorror

 

Creep (2014), Online Subtitrat
Creep (2014), Online Subtitrat
Creep (2014), Online Subtitrat
Creep (2014), Online Subtitrat
Creep (2014), Online Subtitrat
Creep (2014), Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Filme asemănătoare