Filme – Seriale online pe NET

Aaron Douglas

iZombie 4×11

iZombie 4×11

iZombie (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Liv face Clive un solid și este de acord să consume creier germaphobe în timpul sezonului de gripă. Ravi își continuă rolul de tată surogat la Isobel. Majorul în cele din urmă ajunge la fundul lucrurilor, iar Chase continuă să scape de sub control. În cele din urmă, Peyton se luptă cu o decizie foarte importantă.

iZombie 4×10

iZombie 4×10

iZombie (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Când Liv consumă creierul unui vice-detectiv care nu se joacă după reguli, neglijența ei nou-născută o face în necaz. Între timp, maiorul se apropie foarte mult de descoperirea secretului lui Liv.

Imposters 2×5

Imposters 2×5

Imposters (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Richard, Jules și Poppy au lovit o lovitură neașteptată în încercarea lor de a prelua inelul. Ezra ajunge să-și salveze familia, în timp ce Maddie se reconectează cu trecutul ei.

iZombie 4×9

iZombie 4×9

iZombie (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Există un ucigaș în serie în zombie și noul Seattle este blocat. Liv este prins în morgă pe creierul raperului alb, iar Clive și Ravi joacă Dungeons & Dragons. Între timp, Blaine își întocmește cel mai sinistru plan până în prezent. În cele din urmă, maiorul este în căutarea ucigașului.

Imposters 2×4

Imposters 2×4

Imposters (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română O amenințare bruscă derivează încercarea lui Maddie de a-și găsi liniștea. Pasiunea lui Ezra și a lui Rosa se încălzește, în timp ce Bumblerii își fac escapada disperată peste graniță.

iZombie 4×8

iZombie 4×8

iZombie (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Liv consumă creierul unui cavaler de rol acționat în direct pentru a-și rezolva uciderea; Peyton descoperă un adevăr despre Liv; Majoră se angajează într-o misiune.

Imposters 2×3

Imposters 2×3

Imposters (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Maddie continuă să se lupte cu demonii ei. Bumblerii trebuie să se lupte pentru a găsi o cale înapoi în America când află că doctorul se apropie de familia lui Ezra.

Imposters 2×7

Imposters 2×7

Imposters (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Prietenii și dușmanii se convertesc la Bumbleri, ascunzându-se la cabana de familie de la Jules. Maddie, Sally și Max se reunesc în cele din urmă pentru un nou periculos con.

iZombie 4×7

iZombie 4×7

iZombie (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română După ce a consumat creierul unui playboy burlac, Liv se duce la un club pentru a se întâlni cu Clive și Ravi. Între timp, maior i se atribuie o sarcină enormă. În cele din urmă, Clive încă se luptă cu aranjamentul pe care la făcut cu Bozzio.

Imposters 2×2

Imposters 2×2

Imposters (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Pe fugă după o confruntare violentă, Maddie găsește un refugiu într-un loc puțin probabil. Între timp, Bumblers-ul se ascunde în Mexic, pe măsură ce căile lui Ezra merg la noi înălțimi riscante.

Imposters 2×6

Imposters 2×6

Imposters (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Maddie urmărește bărbatul care crede că o poate elibera. Jules împărtășește mai mult decât o băutură cu un confident puțin probabil. Doctorul face o decizie surprinzătoare cu privire la soarta Bumblers.

iZombie 4×6

iZombie 4×6

iZombie (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Liv și Clive investighează uciderea unui actor de teatru pretențios. Între timp, Ravi face un sacrificiu uriaș pentru Peyton. În cele din urmă, Blaine face o descoperire uluitoare.

Imposters 2×1

Imposters 2×1

Imposters (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Într-o încercare de a vinde inelul pe care l-au furat, Bumblers se îndreaptă spre orașul natal al lui Richard. Maddie învață că lăsarea ei în urmă este mai greu decât credea ea.

iZombie 4×5

iZombie 4×5

iZombie (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Urmărind uciderea unui jucător de hochei, Liv se poticnește pe planul rău al lui Chase Graves. Între timp, maiorul este forțat să ia o decizie groaznică. În cele din urmă, Peyton încearcă să conțină o situație volatilă.

iZombie 3×1

iZombie 3×1

Liv a descoperit că există mai mulți zombi care trăiesc în Seattle decât credea anterior. De fapt, există un contractor militar privat care angajează o mică armată de zombi și armata se pregătește pentru ziua în care oamenii învață despre existența lor. Major a fost exonerat pentru crimele criminalului Chaos, dar este considerat încă o parie. El reușește să aterizeze un loc de muncă cu singurul loc unde îl va angaja. Între timp, Blaine este acuzat de minciună.

iZombie 3×2

iZombie 3×2

Când Liv, Clive și Ravi ajung la fața locului pentru a investiga un accident de mașină fatal, încep să bănuiască că jocul greșit ar fi fost implicat. Cei care suferă de foame, Liv și Major consumă creierul victimelor accidentelor, un tată bine înțelept și fiica lui adolescentă angrică. Între timp, când Clive este adus în discuție despre o familie ucisă, el este forțat să-i dezvăluie istoria trecută cu ei. În cele din urmă, Peyton extinde o ramură de măslin la Ravi, iar maiorul ...

iZombie 3×3

iZombie 3×3

Pentru a ajuta Clive să rezolve uciderea unui guru al stilului de viață, Liv își consumă creierul și își ia viața zen. Șeful vechi al lui Ravi, Katty Kupps, se apropie de descoperirea adevărului, în timp ce se apropie de Ravi. Între timp, Blaine și Peyton își continuă prietenia în devenire, mult spre disperarea lui Ravi. În cele din urmă, maiorul se luptă puțin la noua sa slujbă.

iZombie 3×4

iZombie 3×4

Răbdarea lui Clive este testată atunci când Liv consumă creierul unei victime a crimei care avea reputația de a fi bârfa ultimă de birou. Între timp, Blaine și Peyton continuă să se apropie și așteaptă să vadă dacă Ravi este capabil să inverseze efectele tratamentului. În cele din urmă, maiorul este la un pas departe de îndeplinirea unei promisiuni.

iZombie 3×5

iZombie 3×5

Atunci când Liv consumă creierul unui dominatrix, personalitatea sa șefă și de control îi face pe toți un pic inconfortabil, mai ales pe Clive. Între timp, Blaine și Peyton au o inimă în inimă.

iZombie 3×6

iZombie 3×6

Pentru a ajuta Clive să rezolve uciderea unui narcisist iresponsabil, Liv consumă creierul ei și devine literalmente o mizerie fierbinte. Între timp, Peyton află câteva știri șocante. În sfârșit, Ravi se confruntă cu un regres major.

iZombie 3×8

iZombie 3×8

Liv împarte creierul unui fostul îndrăzneț cu noul său iubit, iar experiența le aduce mai aproape. Blaine se întoarce la vechile sale căi. Între timp, Ravi face progrese în noua sa cercetare. În cele din urmă, se face o descoperire care ar putea pune pe Major într-un pericol grav.

iZombie 3×7

iZombie 3×7

Când Liv și Clive colaborează pentru a rezolva uciderea unui profesor foarte fermecător, dar femeie, preocupat, lucrurile devin interesante atunci când îl aduc pe iubita lui gelosă Piper pentru interogatoriu. Între timp, lui Peyton îi este atribuit un caz foarte interesant. În cele din urmă, Blaine se află într-o situație proastă.

iZombie 3×9

iZombie 3×9

Când un maestru al Dungeon este ucis, Liv și Clive descoperă că era mai mult decât să se joace în subsolul mamei sale. Între timp, experimentul lui Blaine nu merge așa cum era planificat. În cele din urmă, Ravi se întâlnește cu unele informații noi care s-ar putea dovedi ucigătoare.

iZombie 3×11

iZombie 3×11

Liv și Blaine vin la salvarea uneia dintre ale lor. Ei consumă creierul unui teoretician de conspirație, iar paranoia rezultă. Între timp, în timp ce continuă să caute teorii de conspirație care ar putea sau nu să existe, Liv cercetă noul prieten al lui Major. În cele din urmă, Ravi face o descoperire surprinzătoare a lui.

iZombie 3×10

iZombie 3×10

Peyton și Liv se găsesc într-o surprindere de gâscă. Ravi este înspăimântat când se dezvăluie planurile de vânători ai adevărului zombie. În altă parte, maiorul găsește confort într-un prieten neașteptat - și poate chiar nedorit -.

iZombie 3×12

iZombie 3×12

Când Liv consumă creierul unei persoane din trecutul lui Ravi, nu numai că vrea să doarmă cu fiecare tip din Seattle, dar și începe să aibă niște viziuni foarte intime despre Ravi. Între timp, maiorul se confruntă cu o mare decizie.

iZombie 3×13

iZombie 3×13

Liv uncovers the shocking truth about the virus and the far-reaching consequences of the vaccine. Majors exams his future as a human. Blaine makes a business proposal.

iZombie 4×1

iZombie 4×1

În timp ce investighează uciderea unui superfan din Seattle Seahawk, Liv are o viziune surprinzătoare; Principalii mentori tineri, zombi fără adăpost; Ravi poartă o torță pentru Peyton; Blaine se ocupă de o amenințare care se ridică din trecutul său.

iZombie 1×8

iZombie 1×8

Cel mai nou creier al lui Liv este o gazdă de talk-show, care oferă sfaturi de relații, dar îngrozitorul Liv al prietenilor ei îi irită în curând. Între timp, Liv pune la îndoială relația cu Lowell, Blaine se întâlnește cu Suzuki, iar maiorul începe să-și dea seama adevărul despre zombi în Seattle.

iZombie 4×4

iZombie 4×4

iZombie (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Liv și Clive descoperă că uciderea pe care o investighează a fost opera unui ucigaș în serie. Între timp, maiorul intră pe teritoriu periculos.

iZombie 4×3

iZombie 4×3

iZombie (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Dragostea este în aer după ce Liv mănâncă creierul unui romantic fără speranță și nu se poate opri să se amestece în relația lui Clive. Major și Liv continuă să încerce să lucreze prin diferențele lor. Între timp, Blaine este abordată cu o ofertă interesantă.

iZombie 4×2

iZombie 4×2

iZombie (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Este un adevărat joc de indiciu pentru Liv după ce mănâncă creierul unui vrăjitor despicabil și trebuie să determine cine dintre servitorii ei nemulțumiți o ucide. Clive și Bozzio se luptă să mențină o relație sănătoasă. Între timp, circumstanțele îl pun pe majore și pe Liv în opoziție unul cu celălalt.

Imposters 1×10

Imposters 1×10

Imposters (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Pe măsură ce Patrick și Maddie fac schimb de jurăminte de căsătorie, așteaptă multă așteptare între con artiștii și agenții FBI, deși nu este clar a cărui parte Maddie este în realitate sau cine va fi victorioasă.

Imposters 1×9

Imposters 1×9

Imposters (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Pe măsură ce nunta se apropie, Maddie se străduiește să-și mențină planul pe drumul cel bun, Patrick încearcă să facă o înțelegere cu Ezra, iar Max îi învață pe Richard despre trucuri, în timp ce Jules are o întâlnire neașteptată.

Imposters 1×8

Imposters 1×8

Imposters (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Ezra, Richard și Jules îi oferă lui Maddie niște informații care schimbă viața. Maddie și Max expediază un plan pentru a-și salva viețile, dar au nevoie de ajutorul bumblerilor. Maddie și Patrick vorbesc căsătoria.

Imposters 1×7

Imposters 1×7

Imposters (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română O călătorie neașteptată îi pune pe Ezra la o răscruce de drum cu privire la viitorul său. Maddie și plecarea lui Patrick sunt părți egale de dragoste și înșelăciune. Jules vine în față cu trecutul ei.

Imposters 1×6

Imposters 1×6

Imposters (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Patrick aruncă Maddie o petrecere de aniversare cu niște oaspeți surprinși. Max vine la salvare. Richard face o descoperire șocantă.

Imposters 1×5

Imposters 1×5

Imposters (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Bucurându-se de stilul lor de viață con-artist, Ezra, Richard și Jules se apropie de Maddie. Lenny Cohen (Uma Thurman) curăță mizeria lui Sally. Maddie este devastată când doctorul îi dă o nouă misiune.

Imposters 1×4

Imposters 1×4

Imposters (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Ezra, Richard și Jules vizitează părinții lui Maddie. Sally face o descoperire cu consecințe periculoase. Pe măsură ce Maddie se apropie de Patrick, Lenny Cohen apare pentru a face lucrurile drepte.

Imposters 1×3

Imposters 1×3

Imposters (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română În timp ce Ezra, Richard și Jules găsesc un indiciu crucial pentru locația lui Maddie, interesul lui Maddie pentru Patrick aude clopotele de alarmă pentru Max, Sally și seful lor periculos - Doctorul.

Imposters 1×2

Imposters 1×2

Imposters (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Maddie încearcă să-și prindă cele mai recente mărci, dar se simte atrasă de misteriosul Patrick. Ezra și Richard află că faptul de a fi un con artist este mai greu decât arată ... și face o descoperire surprinzătoare.

Imposters 1×1

Imposters 1×1

Imposters (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Recenta femeie Ava (Maddie) și căsătoria fericită a lui Ezra se spulberă când descoperă că soția lui dulce a dispărut cu toți banii și suficiente informații sensibile pentru a-și distruge familia dacă se întoarce la autorități pentru ajutor. Pe măsură ce Ezra se devastă și caută răspunsuri, Maddie se pregătește expert pentru următorul ei con cu cohortele ei de încredere.

Filme recent urmărite

 • Annabelle Creation – Annabelle 2 (2017), online subtitrat in limba Româna (1.097)
  La mai mulţi ani după moartea tragică a fetiţei lor, un creator de păpuşi şi soţia lui primesc în casa lor o măicuţă şi mai multe fetiţe venite de la un orfelinat desfiinţat. Cu toţii devin curând ţintele lui Annabelle, păpuşa posedată confecţionată cândva de bărbat. Au trecut doisprezece ani de când Sam și Esther […]
 • The Mummy – Mumia (2017), online pe net subtitrat in limba Româna (963)
  În Londra zilelor noastre, un grup de constructori descoperă mormântul unor cavaleri templieri englezi şi un bărbat misterios primeşte autorizare de-a cerceta lucrurile din interiorul mormântului. Ulterior sunt prezentate imagini din trecutul foarte îndepărtat atunci când Prinţesei Ahmanet, prima moştenitoare a tronului tatălui său, Faraonul Menehptre, îi este luat dreptul din naştere în momentul în […]
 • Piratii din Caraibe 5: Razbunarea lui Salazar (2017), Online Subtitrat (675)
  La cinci ani distanţă de evenimentele din „On Strangers Tides”, Henry lucrează pe o navă de luptă regală britanică. În timp ce urmăreşte o navă pirat, Henry realizează că sunt pe cale să fie conduşi spre Triunghiul Diavolului de către căpitan. Căpitanul nu ia în considerare avertismentele lui Henry şi îl încarcerează pe acesta pentru […]
 • Alien: Covenant 2017, online pe net subtitrat in limba Româna (487)
  În anul 2104, colonia de pe nava Covenant este blocată pe o planetă izolată, Origae-6, având doar două mii de colonişti şi o mie de embrioni la bord. Nava este monitorizată de Walter, un model mai nou care seamănă cu modelul David anterior. O explozie bruscă de neutroni avariază nava şi ucide câţiva colonişti printre […]
 • The Exception (2017), online pe net subtitrat in limba Româna (480)
  Povestea, este stabilita în timpul ocupației nazistte din Olanda în 1940, combină romantismul și suspans cu iubirea dintre un ofițer german (Jai Courtney) și o tânăra evreu (Lily James). Stefan Brandt, însărcinat cu anchetarea monarhului german exilat Wilhelm II, în timp ce se regăsește într-o poveste neașteptată și pasională cu Mieke, o femeie evreică misterioasă. […]