Filme – Seriale online pe NET

Aaron Roman Weiner

Taken 2×9

Taken 2×9

Taken (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Hart trebuie să găsească o modalitate de a opri un jurnalist exilat de a scurge numele activelor guvernamentale în străinătate înainte de a fi luate vieți nevinovate.

Taken 2×8

Taken 2×8

 Taken (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Hart are o misiune solo pentru a urmări mentorul care la trădat, iar echipa încearcă să o localizeze înainte de a fi prea târziu.

Taken 2×7

Taken 2×7

 Taken (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Bryan și Santana trebuie să extragă un fizician nuclear, considerat de mult mort, dintr-un sediu secret din nordul Coreei. Între timp, Kilroy se confruntă cu o dilemă morală atunci când Hart îi cere să localizeze un criminal cerut de un guvern străin.

Taken 2×6

Taken 2×6

 Taken (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română  Când este luată soția unui senator de eroi de război, Bryan și echipa trebuie să determine dacă dispariția ei a fost orchestrată de un guvern străin sau de un om apropiat de casă. Între timp, întâlnirea lui Christina cu un vechi prieten aduce amintiri dureroase.

Taken 2×5

Taken 2×5

Santana trebuie să se confrunte cu trecutul ei când un diplomat străin legat de un inel de trafic sexual este răpit.

Taken 2×4

Taken 2×4

Atunci când fotbalul de urgență al președintelui este furat, Bryan și echipa trebuie să o recupereze înainte ca măsurile de securitate națională clasificate să cadă în mâini periculoase.