Filme – Seriale online pe NET

Anthony Carrigan

Gotham 4×22

Gotham 4×22

Gotham (TV Series 2014– ), serial online subtitrat in Română Ieremia avertizează un Gordon sceptic de mai multă distrugere care vine din calea lui Gotham și Gordon este forțat să facă o decizie potențial devastatoare. Între timp, Barbara adună o echipă pentru a-și asigura poziția, în timp ce alianțele din lumea interlopă se schimbă și dovedesc că nimeni nu poate fi de încredere. Apoi, Bruce este forțat să se apropie de viitor. Ultimul sezon.

Barry 1×8

Barry 1×8

Barry (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat În finalul sezonului, Barry promite să renunțe la viața sa de crimă. În altă parte, Pazar preia un înlocuitor care să aibă grijă de Fuches. Detectivul Moss se închide într-un arest pe care speră că îl va sparge cazul de omucidere din Madison.

Gotham 4×21

Gotham 4×21

Gotham (TV Series 2014– ), serial online subtitrat in Română Când Gotham cade într-o anarhie completă, o echipă de eroi improbabili urcă să o salveze. Bullock preia conducerea la GCPD, iar limitele psihologice ale lui Bruce sunt testate, pe măsură ce cei apropiați lui sunt puse în pericol.

Barry 1×7

Barry 1×7

Barry (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat După un schimb de focuri la pistă, Barry trebuie să ia o decizie grea pentru a evita capturarea. Sally își face griji că performanța ei în MacBeth va fi compromisă și va distruge șansa de a impresiona un agent de top talent.

Gotham 4×20

Gotham 4×20

Gotham (TV Series 2014– ), serial online subtitrat in Română Chaos erupe la GCPD, trimițându-l pe Gordon într-o vânătoare sălbatică pentru vinovatul în urma preluării în masă. Între timp, un prieten al lui Bruce devine paranoic, ducând la un comportament erupțios și distructiv.

Barry 1×6

Barry 1×6

Barry (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Barry încearcă să zboare solo la o pistă la distanță, dar Taylor încă mai vrea; Vacha se uită la răzbunarea exactă a omului care la ucis pe fratele său, în ciuda ordinelor lui Pazar, Moss încearcă să pună capăt asociației sale cu Gene, dar se trezește atrasă de clasă într-o situație critică; Sally face lobby pentru o provocare majoră.

Barry 1×5

Barry 1×5

Barry (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Barry pare să lovească butonul de resetare cu Sally, dar o scenă din "Macbeth" declanșează o reacție care îi împinge mai departe; Moss se mută pentru a interoga membri ai clasei de actorie a lui Gene după o filmare a suprafețelor video; Barry se află într-un dezastru, după ce se alătură echipei lui Taylor, o nouă cunoștință neînduplecată, într-o misiune periculoasă de a distruge un grup de bolivieni.

Gotham 4×19

Gotham 4×19

Gotham (TV Series 2014– ), serial online subtitrat in Română Gordon și Bullock încearcă să-și dea seama cine este hoțul inteligent în spatele jafurilor diferitelor sucursale ale băncilor din Gotham. Între timp, Barbara este pusă în pericol, forțând-o pe Tabitha să-și recruteze ajutorul.

Barry 1×4

Barry 1×4

Barry (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat [HBO] HD. - Capitolul patru: Să te angajezi ... pe tine. (Sezonul 1) Barry descoperă că scăparea din Fuches și câștigarea afecțiunilor lui Sally este mai greu decât credea el.

Gotham 4×18

Gotham 4×18

Gotham (TV Series 2014– ), serial online subtitrat in Română Deținuții din Arkham continuă să alerge liber în Gotham și devin din ce în ce mai greu de prins. Gordon dezvoltă un plan, dar trebuie să se întoarcă cu Bruce pentru ajutor. Între timp, Barbara află exact cât de departe sunt dispuși noii ei prieteni să meargă pentru ea.

Filme recent urmărite

 • Annabelle Creation – Annabelle 2 (2017), online subtitrat in limba Româna (1.208)
  La mai mulţi ani după moartea tragică a fetiţei lor, un creator de păpuşi şi soţia lui primesc în casa lor o măicuţă şi mai multe fetiţe venite de la un orfelinat desfiinţat. Cu toţii devin curând ţintele lui Annabelle, păpuşa posedată confecţionată cândva de bărbat. Au trecut doisprezece ani de când Sam și Esther […]
 • The Mummy – Mumia (2017), online pe net subtitrat in limba Româna (1.078)
  În Londra zilelor noastre, un grup de constructori descoperă mormântul unor cavaleri templieri englezi şi un bărbat misterios primeşte autorizare de-a cerceta lucrurile din interiorul mormântului. Ulterior sunt prezentate imagini din trecutul foarte îndepărtat atunci când Prinţesei Ahmanet, prima moştenitoare a tronului tatălui său, Faraonul Menehptre, îi este luat dreptul din naştere în momentul în […]
 • Piratii din Caraibe 5: Razbunarea lui Salazar (2017), Online Subtitrat (698)
  La cinci ani distanţă de evenimentele din „On Strangers Tides”, Henry lucrează pe o navă de luptă regală britanică. În timp ce urmăreşte o navă pirat, Henry realizează că sunt pe cale să fie conduşi spre Triunghiul Diavolului de către căpitan. Căpitanul nu ia în considerare avertismentele lui Henry şi îl încarcerează pe acesta pentru […]
 • Aquaman (2018), online subtitrat in limba Româna (678)
  Filmul urmărește povestea lui Aquaman, regele Atlantisului, născut pe jumătate om ca Arthur Curry și jumătate Atlantean. Arthur Curry învață că el este moștenitorul regatului subacvatic al Atlantisului și trebuie să pășească înainte pentru a-și conduce poporul și a fi un erou pentru lume. Acest reticent conducător al Atlantisului, numit și Regele celor șapte mări, […]
 • A Star is Born – S-a nascut o stea (2018), vizionați online gratuit cu subtitrare in limba Româna (670)
  A Star Is Born (2018) urmărește povestea unui artist celebru care ajută o tânără cântăreață să găsească faima, chiar dacă vârsta și alcoolismul lui îi trimit propria carieră într-o cădere liberă. Jackson Maine, o stea a muzicii country, aflată la marginea declinului, descoperă un talent necunoscut pe nume Ally.