Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe NET

Maury Sterling

Homeland 7×8

Homeland 7×8

Homeland (TV Series 2011– ), seriale online subtitrat în Română Carrie și Saul interoghează un suspect. Wellington face o piesă.

Homeland 7×7

Homeland 7×7

Homeland (TV Series 2011– ), seriale online subtitrat în Română Carrie face o mișcare. Wellington are o socoteală. Saul extinde o operațiune.

Homeland 7×6

Homeland 7×6

Homeland (TV Series 2011– ), seriale online subtitrat în Română Saul îl cheamă pe un vechi prieten. Wellington are o problemă. Carrie se bucură de o victorie.

Homeland 7×5

Homeland 7×5

Homeland (TV Series 2011– ), seriale online subtitrat în Română Carrie pune un plan în mișcare. Saul vizitează o sursă. Keane face o pledoarie disperată.

Homeland 7×4

Homeland 7×4

Carrie urmează un plumb. Situația lui Saul merge de la rău la rău.

Homeland 7×3

Homeland 7×3

Carrie are o realizare dificilă. Saul negociază. Keane și Wellington nu sunt de acord.

Homeland 7×2

Homeland 7×2

Carrie face o descoperire. Wellington îl protejează pe Keane. O'Keefe continuă să difuzeze.

Homeland 7×1

Homeland 7×1

Carrie și Franny trăiesc cu familia lui Maggie în DC. Saul și angajații federali reținuți după încetarea vieții președintelui ales sunt în închisoare. Administrația președintelui Keane este sub control.

Homeland 6×11

Homeland 6×11

Carrie și Quinn fac o descoperire în timp ce Keane ia o decizie și Max găsește probleme.

Homeland 5×6

Homeland 5×6

Saul comandă o trecere la stație. Carrie se uită la Düring pentru sprijin.

Homeland 4×2

Homeland 4×2

O anchetă oficială îl aduce pe Carrie înapoi în State, unde se luptă cu ambivalența sa față de maternitate. Quinn nu mai are control, în timp ce un fost ofițer de caz dezamăgit dezvăluie informații noi deranjante.

Homeland 2×10

Homeland 2×10

Saul intră în contact cu un vechi prieten și descoperă dovezi ale activităților ascunse ale lui Estes. Brody și vicepreședintele Walden se află în contradicție cu viitorul relației lor politice, în timp ce Dana și Finn se conformează diferențelor lor.

Homeland 1×10

Homeland 1×10

Carrie și Saul identifică contactul lui Walker din Washington, dar țintă lor sunt imunitate diplomatică; Brody este chemat să candideze pentru un loc congresman dezgustat în Camera Reprezentanților.

Homeland 6×10

Homeland 6×10

Dar își joacă mâna. Quinn își revine în trecut.

Homeland 6×1

Homeland 6×1

Carrie se întoarce acasă în SUA cu Franny pentru a lucra în calitate de avocat pentru americanii musulmani. Dar și Saul îl scurtează pe președintele ales, Keane. Quinn se luptă cu noile sale circumstanțe.

Homeland 4×11

Homeland 4×11

Carrie își pune viața pe linie pentru a scoate echipa din Pakistan.

Homeland 4×6

Homeland 4×6

Carrie o pune în mișcare.

Homeland 1×8

Homeland 1×8

Pe măsură ce Carrie și Saul se învârt de la vestea că Walker este în viață, comunitatea de informații se luptă cu cea mai bună cale să-l captureze; Brody află un adevăr șocant despre captivitatea lui.

Homeland 5×12

Homeland 5×12

Ceasul se scurge. Ultimul sezon.

Homeland 3×2

Homeland 3×2

Saul încearcă să descopere pe cei responsabili de atacul din Langley și recrutează un expert improbabil să urmeze traseul banilor. Între timp, Quinn ia lucrurile în propriile sale mâini; Carrie învață cine este de partea ei; iar familia Brody se întoarce la terapie pentru a-și repara gospodăria ruptă.

Homeland 2×9

Homeland 2×9

Brody se confruntă cu un apel telefonic necesar. Saul se alătură lui Virgil și Max pentru a descoperi câteva informații despre unul dintre ei. Carrie se pregătește pentru cea mai importantă întâlnire de vânzare.

Homeland 1×9

Homeland 1×9

După încercarea sa de a întrerupe legăturile cu Abu Nazir, Brody se întoarce în captivitate și se întoarce la misiunea sa; Carrie se află în mijlocul unui coșmar de relații publice pe tocuri de filmare a moscheilor.

Homeland 6×9

Homeland 6×9

Carrie captează o pauză. Keane se confruntă cu un plan. Max merge sub acoperire.

Homeland 5×11

Homeland 5×11

Carrie urmează un plumb.

Homeland 4×1

Homeland 4×1

În calitate de șef al stației CIA din Kabul, Carrie ia o decizie critică atunci când omologul său din Islamabad furnizează informații de urgență cu privire la o țintă cu valoare ridicată. Saul se luptă să se adapteze noului său rol în sectorul privat.

Homeland 3×7

Homeland 3×7

Cu un adversar vechi aflat în custodie, Saul se confruntă cu jocul din cariera sa. Carrie și Quinn se luptă să conțină o anchetă polițienească locală, în timp ce Mira își găsește mariajul la o rută de drum.

Homeland 1×6

Homeland 1×6

Reeling după ce a pierdut jucători cheie în complotul lui Nazir împotriva Americii, CIA comandă poligrafii tuturor celor care au intrat în contact cu ei, inclusiv Brody, pe care Carrie o vede ca o ocazie pentru a afla în sfârșit adevărul.

Homeland 6×8

Homeland 6×8

Carrie și Saul prezintă dovezi lui Keane. Quinn urmărește o marcă.

Homeland 5×10

Homeland 5×10

O nouă amenințare apare.

Homeland 3×1

Homeland 3×1

Liderul bombardierului din Langley, Nick Brody, rămâne în libertate. Saul face o contra-lovire riscantă asupra teroriștilor legați de bombardament. Carrie devine centrul unei investigații ostile a Senatului. Umilit și abandonat de Corpul Marin, familia Brody se luptă să facă față comportamentului distructiv al lui Dana.