Filme – Seriale online pe NET

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

Fist Fight – Hai să ne batem (2017)

Fist Fight – Hai să ne batem (2017)

Fist Fight    17 Feb 2017

R 91 min Filme 2017Filme ComedieFilme noiFilme OnlineFilme TS

5.8
IMDB: 5.8/10 4,765 votes

, , ,

N/A

USA

Raportează eroarea

237 total views, 2 views today

Fist Fight – Hai să ne batem 2017, Online Subtitrat

Este ultima zi înainte vacanţei de vară de la liceul Roosevelt, iar studenţii sunt scăpaţi de sub control, concepând poante elaborate şi creează haos. Andy Campbell (Charlie Day), profesorul de engleză al liceului, împreună cu colegii săi, încearcă să iasă cât mai bine din această zi haotică, însă doar profesorul de istorie, Ron Strickland (Ice Cube), este suficient de impunător pentru a intimida elevii şi a-i convinge să se calmeze. Între timp, Campbell aşteaptă veşti de la soţia lui Maggie care urmează a da naştere celui de-al doilea copil al lor.

Campbell este apoi tras deoparte de amica sa, supervizoarea Holly, care îi spune că sunt zvonuri cum că s-ar pune în discuţie nişte concedieri. Deoarece are soţia gravidă şi un copil deja în întreţinere, Campbell începe să se panicheze ca nu cumva să-şi piardă locul de muncă. După ce îl fereşte pe Campbell din a pica într-o capcană, Strickland se înfurie teribil atunci când unul dintre puşti face mişto pe seama lui şi provoacă la rândul său o situaţie nedemnă de un profesor.

Atât Campbell cât şi Strickland sunt chemaţi în biroul directorului Tyler pentru a discuta pe seama problemelor. Strickland îl avertizează pe Campbell să nu spună nimic despre comportamentul lui violent, însă atunci când Tyler ameninţă că o să-i concedieze pe amândoi dacă nu iese nimeni la înaintare Campbell cedează şi spune totul, iar Strickland este concediat. Drept răzbunare, Strickland îl provoacă pe Campbell la o luptă cu mâinile goale după cursuri. Dându-şi seama că nu are nicio şansă în lupta fizică împotriva lui Strickland, Campbell încearcă să iasă din problemă într-un alt mod, cerând ajutorul unui student pe nume Neil.

Urmărește online filmul Fist Fight – Hai să ne batem 2017, cu subtitrare în Română și calitate TS.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=9aIzXYo6VCE[/embedyt]

 

Fist Fight – Hai să ne batem (2017)
Fist Fight – Hai să ne batem (2017)
Fist Fight – Hai să ne batem (2017)
Fist Fight – Hai să ne batem (2017)
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Filme asemănătoare