Filme – Seriale online pe NET

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

Fixeur (2016) online subtitrat

Fixeur (2016) online subtitrat

27 January 2017 (Romania)

1h 40min Filme 2016Filme DramaFilme HD ROFilme OnlineFilme Romanesti

6,9
IMDB: 6,9/10 159 votes

, ,

, ,

Raportează eroarea

688 total views, 1 views today

Fixeur este un film românesc din 2016 regizat de Adrian Sitaru.Rolurile principale au fost interpretate de actorii Sorin Cociș, Tudor Aaron Istodor, Mehdi Nebbou, Nicolas Wanczycki, Diana Spătărescu, Andreea Vasile, Adrian Titieni și Cristian Ilinca.A fost prezentat la Festivalul de Film de la Toronto din 2016 și la Festivalul de Film de la Tokyo.

Fixeur spune povestea lui Radu, stagiar la biroul din București al Agenției France Presse, aspirant la un post de reporter. Oportunitatea realizării unui subiect despre o prostituată minoră repatriată din Franța îi dă acestuia ocazia să își dovedească competențele. Totuși, pe măsură ce se apropie de scopul său, Radu realizează că înverșunarea cu care înțelege să facă această meserie este îndoielnică.

Radu este un tânăr jurnalist care dorește să lucreze în presa internațională. Repatrierea din Franța a unei prostituate minore îi oferă tânărului ocazia de a-și arăta abilitățile de reporter, motiv pentru care pleacă în Transilvania, împreună cu o echipă de la o televiziune franceză, condusă de un jurnalist celebru. La fața locului, sarcina lui Radu se dovedește a fi mult mai complicată decât părea inițial.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=4c7R3GzrXFI[/embedyt]

Urmăreşte online filmul Fixeur, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

 

Fixeur (2016) online subtitrat
Fixeur (2016) online subtitrat
Fixeur (2016) online subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Filme asemănătoare