Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe NET

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Get the Gringo (2012)

Get the Gringo (2012)

    15 June 2012 (Romania)

1h 36min Filme 2012Filme ActiuneFilme CrimaFilme DramaFilme Vechi

7,0
IMDB: 7,0/10 90.965 votes

, ,

Raportează eroarea

336 total views, 1 views today

Get the Gringo 2012 (Vacanţă după gratii), film online DVDRip, subtitrat în Română

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Bui8shxlYl0[/embedyt]

Filmul începe cu un şofer necunoscut (Mel Gibson) şi complicele lui rănit foarte grav ce fug de poliţie, îndreptându-se către graniţa cu Mexic având la ei o sumă foarte mare de bani. Şoferul trece cu maşina prin gardul de la graniţă după care este arestat de ofiţerii de poliţie mexicani corupţi pe nume Vasquez (Mario Zaragoza) şi Romero (Gerardo Teracena). Cei doi nu reuşesc să obţină vreun nume de la ei, dar totuşi îi bagă la închisoare sub nişte acuzaţii false, ţinând cei peste 2 milioane de dolari pe care-i aveau în maşină doar pentru ei. Cum este unul dintre puţinii americani ce sunt încarceraţi acolo, şoferul este denumit rapid „Gringo” (Străinul).

Chiar dacă lui Grino nu îi sunt străine închisorile, El Pubelito totuşi se dovedeşte a fi surprinzătoare, deoarece deţinuţii pot avea arme la ei fără să se ascundă şi, în general, arată mai degrabă precum un mic ghetou decât ca o închisoare. În ciuda „şocului” cultural, el se descurcă rapid şi începe să-şi dea seama despre ierarhia infractorilor închisorii şi chiar să fure bani de la unii dintre „oamenii de afaceri” cu o reputaţie mai slabă. La unul dintre aceste furturi, el este văzut de un copil care locuieşte cu mama lui încarcerată şi este protejat de toţi marii închisorii dintr-un motiv încă necunoscut lui.

Deşi este şantajat de copil pentru a obţine ţigări, Gringo începe să-l aprecieze pe el şi apoi pe mama lui (Dolores Heredia). Câteva zile mai târziu, Gringo îl vede pe copil urmărindu-l pe Javi (Daniel Giménez Cacho), liderul unei familii criminale ce conduce El Pubelito, şi îi opreşte tentativa de-al asasina. După o ceartă ulterioară, el află de ce este copilul protejat de toţi: Javi are un ficat bolnav ce poate ceda din clipă în clipă, iar copilul este singurul cu un ficat compatibil cu al său pentru a se putea face un transplant. Actualul ficat al lui Javi este cel al tatălui copilului, care a fost ucis pentru ca el să-i poată lua ficatul. Gringo jură că-l va ajuta să oprească transplantul şi să-l omoare pe Javi.

Urmăreşte online filmul Get the Gringo 2012 (Vacanţă după gratii), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

 

Get the Gringo (2012)
Get the Gringo (2012)
Get the Gringo (2012)
Get the Gringo (2012)
Get the Gringo (2012)
Get the Gringo (2012)
Get the Gringo (2012)
Get the Gringo (2012)
Get the Gringo (2012)
Get the Gringo (2012)
Get the Gringo (2012)
Get the Gringo (2012)
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Filme asemănătoare