Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

Hideaway – Viziuni macabre 1995, Online Subtitrat

Hideaway – Viziuni macabre 1995, Online Subtitrat

Hideaway     3 martie 1995 (SUA)

Evaluat R pentru violență teroare, și pentru limba și o scenă de sexualitate 1h 46min FantasticFantasyFilme 1995Filme de ColectieFilme dupa aniFilme FantasticFilme GroazăFilme HD ROFilme HorrorFilme OnlineFilme pe mediarplFilme ThrillerFilme VechiThriller

5,3
IMDB: 5,3/10 5.394 votes

, ,

, ,

1 nominalizare.

USA

Raportează eroarea

195 total views, 1 views today

Hideaway – Viziuni macabre 1995, Online Subtitrat

După ce omoară două femei şi aranjează în mod ritualic trupurile lor ca pe un sacrificiu pentru Satan, un venerator al diavolului invocă un vers satanist într-o cameră plină de lumânări şi imagini satanice. El se sinucide apoi în aşa fel încât sufletul lui să fie damnat şi atribuit lui Satan pe veci. Ceea ce urmează este o experienţă dincolo de moarte în care criminalul mort acum zboara prin tuneluri de lumină şi ajunge să fie atras de o entitate malefică în Iad.

Hatch Harrison (Goldblum) se află într-o excursie cu familia lui şi, din nefericire pentru el, este implicat într-un accident rutier grav în care pare să-şi piardă viaţa. Deşi doctorii îl declară mort, el este reînviat două ore mai târziu de un specialist pe nume Jonas Nyebern (Molina). În acest timp, Hatch are parte de aceleaşi viziuni cu tunelurile de lumină pe care le-a avut şi criminalul ceva mai devreme, dar când ajunge la judecată el este atras încet către un loc ireal şi îşi vede fiica decedată în urmă cu doi ani.

Hatch intră apoi în rai şi este contopit de lumina unui mare înger. Când este readus la viaţă, Hatch se trezeşte şi află că fiica şi soţia lui, Regina şi Lindsay, au scăpat din accident fără vreo rană severă. El se gândeşte apoi că viziunile pe care le-a avut cu raiul au fost rodul unui simplu vis. După accident şi reînvierea care a urmat, Hatch începe să aibă parte şi de alte viziuni misterioase. Acestea implică şi vederea crimelor prin ochii criminalului.

Urmăreşte online filmul Hideaway – Viziuni macabre 1995, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: FantasticFantasyFilme 1995Filme de ColectieFilme dupa aniFilme FantasticFilme GroazăFilme HD ROFilme HorrorFilme OnlineFilme pe mediarplFilme ThrillerFilme vechiThriller

Hideaway – Viziuni macabre 1995, Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Filme asemănătoare