Filme – Seriale online pe NET

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

HouseSitter – Simte-te ca acasă 1992

HouseSitter – Simte-te ca acasă 1992

12 Jun 1992

102 min Filme ComedieFilme OnlineFilme RomanticFilme Vechi

6.0
IMDB: 6.0/10 17,748 votes

, , ,

Raportează eroarea

304 total views, 2 views today

HouseSitter – Simte-te ca acasă 1992, film online HD subtitrat în Română

Newton Davis (Steve Martin) este un arhitect care încearcă să-şi clădească o carieră de succes. După ce construieşte casa visurilor sale şi a iubitei sale Becky (Dana Delany), el este distrus atunci când cererea în căsătorie îi este refuzată. El nu se mai poate aduna pentru a locui în acea casă şi o lasă abandonată cu o datorie pe care nu şi-o permite. Ceva mai târziu, Newton întâlneşte o chelneriţă pe nume Gwen (Goldie Hawn) la un restaurant cu specific unguresc.

Crezând că Gwen nu ştie engleza, el îi povesteşte despre Becky şi despre casa pe care a abandonat-o. După închiderea restaurantului, Newton află că Gwen s-a prefăcut că ar fi unguroaică şi vorbeşte foarte bine engleza. El o conduce acasă şi ajung să se culce împreună. În dimineaţa următoare, Gwen se trezeşte singură deoarece Newton a plecat în miez de noapte, însă a lăsat în urmă fără să vrea schiţa casei pe care a construit-o pentru Becky.

Având interesul stârnit de această schiţă pe care a lăsat-o în urmă, Gwen ia un autobuz pentru a merge să vadă casa în realitate. Ea este încântată de ceea ce vede şi hotărăşte să se mute acolo. Mai mult decât atât, ea îşi face cumpărăturile la magazinul local şi toate cheltuielile le pune pe seama lui Newton Davis. Când este luată la întrebări în legătură cu identitatea ei, Gwen, care devine evident că este o mincinoasă notorie, susţine că e soţia lui Newton. Ulterior, ea se întâlneşte şi cu Becky căreia îi spune o minunată poveste (mincinoasă) despre cum s-a întâlnit cu Newton şi a ajuns să se mărite cu el.

Urmăreşte online filmul HouseSitter – Simte-te ca acasă 1992, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

 

HouseSitter – Simte-te ca acasă 1992
HouseSitter – Simte-te ca acasă 1992
HouseSitter – Simte-te ca acasă 1992
HouseSitter – Simte-te ca acasă 1992
HouseSitter – Simte-te ca acasă 1992
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Filme asemănătoare