Filme – Seriale online pe NET

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

Johnny Frank Garrett’s Last Word (2016)

Johnny Frank Garrett’s Last Word (2016)

13 Mar 2016

95 min Filme 2016Filme HD ROFilme HorrorFilme Online

5.3
IMDB: 5.3/10 184 votes

, , ,

Raportează eroarea

251 total views, 1 views today

Johnny Frank Garrett’s Last Word 2016 (Blestemul lui Johnny Frank Garrett), film online HD subtitrat în Română

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=qFopsed487w[/embedyt]

Acest film este bazat pe întâmplări adevărate relatate şi în documentarul lui Jesse Quackenbush intitulat „The Last Word” şi prezintă judecata, condamnarea şi execuţia unui bărbat din Texas pe nume Johnny Frank Garrett. Filmul prezintă o poveste terifiantă de răzbunare venită din lumea de dincolo. În noaptea de Halloween a anului 1981, călugăriţa catolică Tadea Benz este ucisă cu brutalitate. Grăbindu-se să rezolve cazul cât mai repede cu putinţă, autorităţile din Amarillo, Texas, simt presiune din partea societăţii care cere să se facă dreptate.

Presiunea este şi mai mare pe măsură ce panica se instaurează în rândul cetăţenilor şi furia mafioţilor creşte în intensitate. Curând, un tânăr în vârstă de doar 18 ani, pe numele său Johnny Frank Garrett, este luat în vizor de autorităţi şi îl identifică drept principal suspect pentru crimă, arestându-l şi trimiţându-l rapid în faţa judecătorilor pentru a fi judecat. Trecând cu vederea dovezile ce puteau atesta faptul că Johnny nu avea nicio legătură cu acea crimă, juriul îl condamnă totuşi pe tânăr la moarte.

Cu toate acestea, de la momentul în care a fost arestat şi până ce şi-a dat ultima suflare, Johnny a susţinut cu vehemenţă că nu este vinovat de această crimă, iar după ce a fost executat, în celula lui este descoperită o scrisoare pe care Johnny promite că se va răzbuna şi blesteamă sufletele tuturor celor implicaţi în procesul lui şi au cea mai mică legătură cu condamnarea sa la moarte. După doar câteva săptămâni de la execuţia lui, blestemul terifiant al lui Johnny începe să se dezlănţuie şi se produce o serie de morţi inexplicabile în rândul celor implicaţi în muşamalizare.

Urmăreşte online filmul Johnny Frank Garrett’s Last Word 2016 (Blestemul lui Johnny Frank Garrett), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

 

Johnny Frank Garrett’s Last Word (2016)
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Filme asemănătoare