Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe NET

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Jungle – Jungla (2017), Online Subtitrat

Jungle – Jungla (2017), Online Subtitrat

Jungle     19 octombrie 2017 (Germania)

Rated R pentru limba și unele consumul de droguri 1h 55min ActionAcțiuneAdventureAventuriDramăFilme 2017Filme ActiuneFilme AventuraFilme DramaFilme dupa aniFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarpl

7,2
IMDB: 7,2/10 245 votes

, ,

, ,

n/a

Australia | Columbia

Raportează eroarea

456 total views, 1 views today

Jungle (2017), Online Subtitrat

În anul 1981, Yossi Ghinsberg (Daniel Radcliffe), un tânăr în vârstă de 21 de ani, călătoreşte în America de Sud cu speranţa că va avea parte de aventura vieţii sale. El ajunge în La Paz, Bolivia, unde se întâlneşte şi devine prieten cu Marcus Stamm (Joel Jackson), un profesor elveţian, şi Kevin Gale (Alex Russell), un fotograf american. Împreună, cei trei pornesc într-o expediţie către Amazonul necartografiat fiind conduşi de misteriosul Karl Ruprechter (Thomas Kretschmann), un austriac ce pretinde că ar avea cunoştinţă despre o comoară ascunsă.

După ce călătoresc împreună vreme de câteva zile având cu ei provizii reduse şi nervii întinşi la maximum, cei patru bărbaţi hotărăsc să se despartă – Karl şi Marcus vor merge pe jos prin junglă în timp ce Yossi şi Kevin vor lua calea râului cu caiacul. Însă când caiacul se apropie de o cascadă, Yossi şi Kevin pierd controlul şi sunt la rândul lor despărţiţi unul de celălalt, rămânând izolaţi fără provizii şi puţină mâncare.

Yossi, cel care rămâne în prim-planul evenimentelor din film, încearcă disperat să găsească o cale de întoarcere înainte ca halucinaţiile, lipsa alimentelor şi puţina apă potabilă de care poate face rost să îl răpună. El hoinăreşte de unul singur vreme de mai multe săptămâni prin jungla care îi este acum casă şi, foarte curând, îi poate deveni chiar loc de veci. Neavând nici cele mai elementare unelte de supravieţuire şi cu foarte puţine cunoştinţe despre supravieţuirea în sălbăticie, Yossi trebuie să-şi improvizeze adăpost şi mijloace pentru procurarea mâncării.

Urmareste online filmul Jungle (2017), Online Subtitrat

Tags: ActionAcțiuneAdventureAventuriDramăFilme 2017Filme ActiuneFilme AventuraFilme DramaFilme dupa ani, Filme În curând, Filme noiFilme OnlineFilme pe mediarpl

 

Jungle – Jungla (2017), Online Subtitrat
Jungle – Jungla (2017), Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Filme asemănătoare