Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe NET

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Kuang shou – The Brink 2017,Online Subtitrat

Kuang shou – The Brink 2017,Online Subtitrat

The Brink    10 Nov 2017

N/A 101 min ActionAcțiuneCrimăCrimeCriminalitateFilme 2017Filme ActiuneFilme CrimaFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplFilme ThrillerThriller

5.6
IMDB: 5.6/10 88 votes

, , , , , , , ,

N/A

China, Hong Kong

Raportează eroarea

808 total views, 1 views today

Kuang shou – The Brink 2017 film online HD subtitrat în Română

Un poliţist din Hong Kong îşi stabileşte obiectiv distrugerea unui cartel de contrabandă cu aur ce are ca acoperire transportul de peşte. El trebuie să facă asta având pe urmele sale şi agenţia de la Afaceri Interne care îl suspectează de practici nelegale. După ce revine în activitate dintr-o suspendare de şase luni pe care a primit-o deoarece ar fi cauzat moartea unui suspect care s-a opus arestului (individul a ajuns să cada de la etaj), eficientul poliţist Cheng Sai Gau (Zhang Jin) îşi continuă misiuneacu acei contrabandişti de aur.

În vârful operaţiunilor se află Jiang Gui Cheng (Shawn Yue), cel care l-a uzurpat pe fostul şef şi pe fiul acestuia într-un mod înfiorător.Jiang este acum dornic să îl localizeze pe Kui (Yasuaki Kurata), unul dintre cei mai mari contrabandişti, care locuieşte şi lucrează pe un cazino plutitor aflat în apele internaţionale de neatins.

Lucrurile se complică şi mai tare pentru Sai Gau atunci când partenerul său A-de (Wu Yue) este luat ostatic de Jiang şi gaşca lui, obligându-l pe Sai Gau să treacă peste procedurile normale ca să-l salveze. Pentru a-l salva pe A-de cei doi trebuie să rişte totul şi să meargă în acea zonă interzisă unde nu au jurisdicţie, dar nu de unii singuri, ci au nevoie să ofere la schimb un prizonier care se află în custodia poliţiei, în caz contrar cei care l-au răpit pe A-de ameninţă că îl vor ucide pe acesta.

Urmăreşte online filmul Kuang shou – The Brink 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags:  ActionAcțiuneCrimăCrimeCriminalitateFilme 2017Filme ActiuneFilme CrimaFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplFilme ThrillerThriller

 

Kuang shou – The Brink 2017,Online Subtitrat
Kuang shou – The Brink 2017,Online Subtitrat
Kuang shou – The Brink 2017,Online Subtitrat
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Filme asemănătoare