Filme – Seriale online pe NET

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Leave No Trace (2018), Online Subtitrat

Leave No Trace (2018), Online Subtitrat

My Abandonment     29 June 2018 (UK)

PG 1h 48min DramăDramaticFilme 2017Filme 2018Filme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplTrailer 2017-2018

7,3
IMDB: 7,3/10 129 votes

,

, , , , ,

1 win & 2 nominations.

USA

Raportează eroarea

 

184 total views, 1 views today

Leave No Trace (2018), Online Subtitrat

Timp de ani de zile, Will și fiica sa adolescentă, Tom, au trăit fericiți și neobservați de autorități într-o vastă rezervație naturală de la marginea Portlandului, Oregon. Cei doi trăiesc o existență perfectă dar misterioasă în Forest Park, o frumoasă priveliște naturală lângă Portland, luând rareori contactul cu lumea. Când o întâlnire accidentală le dezvăluie locul în care trăiesc, ei sunt înlăturați din tabăra lor și transferați în sarcina serviciilor sociale. Luptându-se să se adapteze la noul lor mediu, Will și Tom pornesc într-o călătorie periculoasă înapoi spre pustietate, unde sunt în cele din urmă nevoiți să se confrunte cu dorințele conflictuale: nevoia de comunitate versus nevoia feroce de a trăi în singurătate.

A father and his 13 year-old daughter are living in a paradisiacal existence in a vast urban park in Portland Oregon when a small mistake derails their lives forever.

Tags: DramăDramaFilme 2017Filme 2018Filme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplTrailer 2017-2018

 

Leave No Trace (2018), Online Subtitrat
Leave No Trace (2018), Online Subtitrat
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Filme asemănătoare