Filme – Seriale online pe NET

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

Man Down (2015) HD

Man Down (2015) HD

02 Dec 2016

90 min Filme 2015Filme DramaFilme HD 720pFilme Psihologice

5.8
IMDB: 5.8/10 4,044 votes

, , ,

Raportează eroarea

 

318 total views, 1 views today

Man Down 2015, film online HD subtitrat în Română

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=7KWbLummuMI[/embedyt]

Un Puşcaş Marin american pe nume Gabriel Drummer (Shia LaBeouf) are o soţie pe nume Natalie (Kate Mara) şi un băiat pe nume Jonathan (Charlie Shotwell). Acesta din urmă este luat la mişto de colegii de la şcoală deoarece Nathalie i-a spus că „îl iubeşte” de faţă cu toată lumea. Gabriel şi Jonathan pun la cale un plan de-a evita acest lucru şi creează un cod secret prin care să spună „man down” (om la pământ – un termen militar) în loc de „te iubesc”.

Înainte de-a pleca pe frontul din Afghanistan pentru prima oară, Gabriel promite băiatului său că vor ţine legătura. Cel mai bun prieten al lui Gabriel, la rândul său soldat, Devin Roberts (Jai Courtney), care a suferit o rană la mână, rămâne în oraş şi va avea grijă de Nathalie şi Jonathan pentru o vreme. Nu trece mult de la sosirea lui Gabriel în Afghanistan că Devin i se şi alătură.

Cei doi sunt apoi atacaţi de un grup de talibani şi Devin este împuşcat mortal. Înainte de-a muri, Devin îi cere iertare lui Gabriel. Fără să înţeleagă motivul la început, Gabriel găseşte un bilet ce conţine parola lui Devin pentru un site de videochat unde descoperă că Devin şi Natalie aveau o aventură romantică. Gabriel este apoi chestionat de Căpitanul Peyton (Gary Oldman) în legătură cu incidentul din Afghanistan şi acesta este îngrijorat de starea mintală a lui Gabriel din cauza celor petrecute. Gabriel este devastat de tot ce s-a întâmplat şi caută cu disperare să se întoarcă la Natalie şi Jonathan.

Urmăreşte online filmul Man Down 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Man Down (2015) HD
Man Down (2015) HD
Man Down (2015) HD
Man Down (2015) HD
Man Down (2015) HD
Man Down (2015) HD
Man Down (2015) HD
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Filme asemănătoare