Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

Mary Magdalene – Maria Magdalena 2018, Online Subtitrat

Mary Magdalene – Maria Magdalena 2018, Online Subtitrat

Mary Magdalene    30 Mar 2018

N/A N/A DramăDramaticFilme 2018Filme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme HistoryFilme IstoricFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplHistoryIstoric

N/A
IMDB: N/A/10 N/A votes

, , , ,

, , , , , , , , ,

N/A

UK

Raportează eroarea

4,875 total views, 3 views today

Mary Magdalene – Maria Magdalena 2018, Online Subtitrat

Filmul îşi desfăşoară evenimentele în secolul Întâi al Erei noastre, atunci când o tânără femeie hotărăşte să îşi părăsească familia tradiţională şi micul oraş pescăresc unde s-a născut şi a crescut pentru a se alătura unei noi mişcări sociale radicale. La conducerea acestei mişcări se află nimeni altul decât însuşi Iisus din Nazaret, care promite că lumea întreagă este în plin curs de schimbare! Maria caută un nou stil de viaţă şi o autenticitate care îi sunt interzise de înalţii prelaţi rigizi de la acea vreme.

În timp e notorietatea grupului se răspândeşte tot mai mult şi o mulţime de adepţi se alătură mişcării lui Iisus, fiind impresionaţi de mesajele inspiraţionale pe care le transmite El, calătoria spirituală a Mariei o va aduce în centrul unei oveşti care va ajunge pâna în capitala Ierusalim, iar acolo Ea va trebui să se confrunte cu realitatea destinului pe care-l are Iisus şi locul avut de ea în toată această poveste.

Momentan filmul online Mary Magdalene – Maria Magdalena 2018 nu există, dar va fi adăugat pe site de îndată ce va fi posibil. Premiera în cinematografe va avea loc în data de 16 martie.

Tags: DramăDramaFilme 2018Filme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme HistoryFilme IstoricFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplHistoryIstoric

Mary Magdalene – Maria Magdalena 2018, Online Subtitrat
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Filme asemănătoare