Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

Mortal Kombat (1995), Online Subtitrat

Mortal Kombat (1995), Online Subtitrat

Mortal Kombat     18 August 1995 (USA)

PG-13 1h 41min ActionAcțiuneAdventureAnimationFantasyFilme 1995Filme ActiuneFilme AventuraFilme FantasticFilme HD ROFilme OnlineFilme Vechi

5,8
IMDB: 5,8/10 86.211 votes

, ,

, ,

1 win & 3 nominations.

USA

Raportează eroarea

305 total views, 2 views today

Mortal Kombat 1995 filme online HD, subtitrat în Româna

Recital de arte martiale si efecte speciale spectaculoase in aceasta poveste despre trei mizantropi care ajung in situatia de a raspunde de soarta intregii umanitati. Forte malefice de pe celalalt taram ameninta sa distruga Pamantul, dar ofera o ultima sansa muritorilor la un campionat de kung fu pe viata si pe moarte.

Toti cei care au incercat sa-i infrunte pe dusmanii de dincolo au fost ucisi, ultimul dintre ei fiind fratele mai mare al lui Liu Kang. Acesta e hotarat sa se razbune. Lordul Rayden, unul din stapanii lumii de dincolo, e de partea omenirii si alcatuieste o echipa de prima mana unindu-l pe Liu cu starul filmelor de actiune Johnny Cage si cu frumoasa politista Sonya Blade. Scenele de lupte superb coregrafiate sunt combinate cu efecte speciale extrem de spectaculoase.

Pe Christopher Lambert l-ati mai vazut in seria de filme Nemuritorul, unde interpreta rolul lui Connor MacLeod, unul dintre stramosii lui Duncan.

Urmareste online filmul Mortal Kombat 1995 cu subtitrare în Româna si calitate 1080p HD.

Mortal Kombat (1995), Online Subtitrat
Mortal Kombat (1995), Online Subtitrat
Mortal Kombat (1995), Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Filme asemănătoare