Filme – Seriale online pe NET

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

Nocturnal Animals 2016

Nocturnal Animals 2016

09 Dec 2016

116 min Filme 2016Filme MisterFilme Psihologice

7.5
IMDB: 7.5/10 122,158 votes

, , ,

Raportează eroarea

444 total views, 1 views today

Nocturnal Animals 2016 (Animale Nocturne), Online Subtitrat

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=JOsEU5oYpTA[/embedyt]

Proprietara unei galerii de artă, Susan Morrow (Amy Adams), primeşte manuscrisul unui roman scris de către fostul ei soţ cu care nu a mai ţinut legătura de mult, Edward Sheffield (Jake Gyllenhaal), însoţit de o invitaţie la cină atunci când va veni la Los Angeles. Dezamăgită de faptul că actuala ei căsnicie cu omul de afaceri Hutton Marrow (Armie Hammer), care-i este şi infidel, Susan citeşte romanul şi se cufundă în el, simţindu-se consumată de acesta deoarece îi este dedicat şi chiar are titlul de „Nocturnal Animals” (Animale Nocturne) – aşa cum îi spunea el.

În carte este vorba despre un bărbat liniştit pe nume Tony Hastings care intră într-un conflict cu trei indivizi puşi pe scandal, Ray Marcus, Lou şi Turk, în timp ce se află într-o excursie în Texasul de Vest. Forţat să iasă de pe drum, Tony este incapabil să îi împiedice pe cei trei să îi răpească soţia şi fiica. Tony reuşeşte, totuşi, să scape şi ajunge la o casă din apropiere unde cere ajutor. Detectivul Bobby Andes primeşte cazul şi descoperă că cele două au fost violate şi ucise.

Şocată de conţinutul întunecat al cărţii şi de emoţiile brute pe care le transmite acest roman, Susan îşi reaminteşte despre felul în care l-a cunoscut pe Edward în timpul facultăţii şi despre cum a înflorit relaţia lor în ciuda obiecţiilor venite din partea mamei lui Susan care credea că Edward nu este demn de iubirea fetei sale. Chiar şi aşa, Susan a ignorat obiecţiile mamei sale şi s-a măritat cu el, însă această relaţie s-a dovedit a fi una sortită eşecului.

Urmăreşte online filmul Nocturnal Animals 2016 (Animale Nocturne), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

 

Nocturnal Animals 2016
Nocturnal Animals 2016
Nocturnal Animals 2016
Nocturnal Animals 2016
Nocturnal Animals 2016
Nocturnal Animals 2016
Nocturnal Animals 2016
Nocturnal Animals 2016
Nocturnal Animals 2016
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Filme asemănătoare