Filme – Seriale online pe NET

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

Out Cold – Pârtia de snowboard 2001

Out Cold – Pârtia de snowboard 2001

21 Nov 2001

89 min Filme 2001Filme ComedieFilme HD ROFilme OnlineFilme Vechi

6.3
IMDB: 6.3/10 14,969 votes

,

, , ,

Raportează eroarea

272 total views, 1 views today

Out Cold – Pârtia de snowboard 2001, Online Subtitrat

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=4_7nVDz0tUE[/embedyt]

Rick Rambis, bunul său prieten Luke şi alţi amici comuni pe nume Anthony, „Pig Pen”, Jenny, Lance şi Stumpy, locuiesc şi muncesc la un resort de ski din Bull Mountain, Alaska. Staţiunea montană a fost fondată de Herbert „Papa” Muntz, un împătimit al băuturii şi pasionat de ski care a practicat aceste pasiuni până în ziua în care a murit. Fiul său Ted a preluat controlul asupra staţiunii şi plănuieşte să o vândă unui mogul din Colorado pe nume John Majors.

În afara simplei prietenii, Rick este atras şi în alt mod de către Jenny, dar este reţinut de faptul că încă mai are anumite sechele în urma despărţirii de fosta sa iubită, Anna, care a dispărut în mod misterios după o aventură de trei săptămâni în Mexic. După sosirea la staţiune, John Majors plănuieşte să schimbe numele muntelui şi să îl transforme într-un resort de primă clasă, dar are nevoie de ajutorul lui Rick pentru a-şi coordona prietenii să nu îndepărteze potenţialii investitori.

John aduce cu el la munte fiicele sale, Inga, o elveţiancă pasionată de ski, şi Anna, iubirea de-o vară a lui Rick. Când o vede pe Anna, Rick se îmbată şi ratează întâlnirea cu Jenny. Mai târziu, Anna îi explică lui Rick faptul că l-a părăsit în Mexic deoarece era deja logodită, iar Rick a fost doar un amant. Majors încee să facă mari schimbări prin staţiune şi oraş, cum ar fi şi îndepărtarea statuii lui Papa Muntz din centrul oraşului. Majors îi oferă lui Rick un contract de manager, iar acesta acceptă doar cu condiţia păstrării tuturor prietenilor săi.

Urmăreşte online filmul Out Cold – Pârtia de snowboard 2001, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

 

Out Cold – Pârtia de snowboard 2001
Out Cold – Pârtia de snowboard 2001
Out Cold – Pârtia de snowboard 2001
Out Cold – Pârtia de snowboard 2001
Out Cold – Pârtia de snowboard 2001
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Filme asemănătoare