Filme – Seriale online pe NET

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

Out of Love – Din dragoste (2016), online subtitrat in limba Româna

Out of Love – Din dragoste (2016), online subtitrat in limba Româna

Out of Love    11 Aug 2016

N/A 95 min Filme 2016Filme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarpl

6.5
IMDB: 6.5/10 156 votes

, , , , , , ,

1 win & 7 nominations.

Netherlands, France

Raportează eroarea

240 total views, 1 views today

Out of Love – Din dragoste (2016), online pe subtitrat in limba Româna

Out of Love este un film dramatic olandez 2016 scris dupa un scenariu si regizat de Paloma Aguilera Valdebenito cu Naomi Velissariou, Daniil Vorobyov si Marc Madeleyn in rolurile principale.
Granița dintre dragoste pasională și obsesie distructivă se dovedește a fi foarte fină pentru Varya și Nikolai. O poveste în care inculpatul și victima, concurentul și asupritorul fac încontinuu schimb de locuri. Bucătarul Nikolai o vede din bucătăria lui pe Varya, care s-a așezat la bar, și între cei doi e dragoste la prima vedere. Grecoaica cu nume rusesc și rusul Nikolai se află într-un oraș imposibil de definit. Însă dublul înțeles al titlului filmului este explicat în curând: lucrurile pe care le facem din dragoste nu sunt întotdeauna pline de dragoste. Când există dragoste adevărată și pasiune, puteți să vă răniți unul pe celălalt; iar nesiguranța, exasperarea și chiar și violența așteaptă la cotitură.[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Z3xSo0KjLjs[/embedyt]

Out of Love encapsulates the sweltering and devastating dynamics of love in the turbulent relationship between Varya and Nikolai, where genuine love and hope contend with destruction and despair.

 

Out of Love – Din dragoste (2016), online subtitrat in limba Româna
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Filme asemănătoare