Filme – Seriale online pe NET

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Pa negre – Black Bread, Online Subtitrat

Pa negre – Black Bread, Online Subtitrat

Pa negre    15 October 2010 (Spain)

PG 1h 48min CrimăCrimeCriminalitateDramăDramaticFilme 2010Filme CrimaFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme Vechi

7,0
IMDB: 7,0/10 3.704 votes

, , , , , , , , ,

30 wins & 11 nominations.

Spain

Raportează eroarea

 

309 total views, 1 views today

Pa negre – Black Bread 2010 Online Subtitrat

In dificilii ani de după război din zona rurală a Catalaniei, Dionis, un negustor de păsări, este ucis împreună cu fiul său de către un bărbat cu glugă. Andreu, un băiat de 11 ani, descoperă cadavrele celor doi. Principalul suspect al acestei crime devine Farriol, tatăl lui Andreu şi primar al oraşului care se ocupa de acelaşi domeniu ca şi el, fiind rivali şi având un trecut suspect datorită faptului că este un suporter al celei de-a Doua Republică Spaniolă.

Cu ceva ani în urmă, cei doi au fost rivali şi pentru a obţine afecţiunea din partea unei femei pe nume Florencia. Temându-se pentru viaţa sa, Farriol părăseşte ţara şi se refugiază în Franţa. Florencia rămâne în urmă şi munceşte într-o fabrică, astfel că Andreu este trimis să locuiască împreună cu rudele sale din partea tatălui într-o casă plină de femei şi copii. Avia, bătrâna bunică a băiatului, şi Cio, o mătuşă văduvă care are un fiu cu câţiva ani mai mare decât Andreu, lucrează la casa celei mai bogate familii din regiune.

Acolo există o altă mătuşă ceva mai tânără, Enriqueta, care a fost presată să se mărite cu un vecin mai bătrân pe care nu-l iubeşte. Nu trece mult timp, iar Andreu începe să scoată la iveală secrete întunecate ale familiei. Enriqueta este bârfită de localnici deoarece ar avea o aventură amoroasă cu un militar. Andreu se împrieteneşte mai apoi cu un băiat mai mare care suferă de tuberculoză şi trăieşte într-o mănăstire din apropiere, imaginându-şi că are aripi de înger.

Tags: CrimăCrimeCriminalitateDramăDramaFilme 2010Filme CrimaFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme Vechi

 

Pa negre – Black Bread, Online Subtitrat
Pa negre – Black Bread, Online Subtitrat
Pa negre – Black Bread, Online Subtitrat
Pa negre – Black Bread, Online Subtitrat
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Filme asemănătoare