Filme – Seriale online pe NET

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Prison Break: Sequel

Prison Break: Sequel

Prison Break: Sequel    04 Apr 2017

TV-14 45 min Seriale 2017-Seriale ActiuneSeriale CrimaSeriale DramaSeriale noiSeriale Online

9.3
IMDB: 9.3/10 12,629 votes

, , ,

N/A

USA, UK

Raportează eroarea

 

Episodul de deschidere al celui mai nou sezon al Prison Break este o încercare de a duce spectacolul înapoi la rădăcini.

Da, au înființat o nouă închisoare pentru a fi distrusă, dar este mai subtilă decât asta. Episodul de premiere începe spectacolul în care era în sezonul patru. Personajele încearcă să se deplaseze din trecut, dar lumea nu se va lăsa în pace. Lincoln și-a revenit în vechile obiceiuri, iar Sara încearcă să treacă de la Michael.

De fapt, dacă doriți să obțineți meta cu ea, Sara reprezintă spectacolul așa cum a fost în sezonul patru. Seria încerca să găsească o nouă identitate pentru ea însăși, dar în adâncul ei știa că ceva nu era în regulă.

Lincoln, pe de altă parte, nu se poate mișca din vechea sa viață și astfel aduce înapoi elementul emisiunii care lipsea în ultimele două sezoane: mize dramatice adânc înrădăcinate în personaje. Dar ce parte câștigă?

La început, veți crede că este povestirea sezonului patru. Prea multă conspirație guvernamentală și nu suficient de personajele pe care le iubim să ieșim din situații imposibile.

Apoi, se întâmplă o răsucire. Spectacolul aruncă la o parte dezordinea confuză care a fost sezonul patru și magia Prison Break este înapoi. Pentru restul episodului, pe măsură ce ne întâlnim cu toate vechile noastre favorite, este introdus un nou mister încântător. Un mister care este profund legat nu numai de pauza de închisoare a noului sezon, ci și de ce Michael este în viață.

Michael nu a murit a fost cel mai mare obstacol în calea spectacolului și, în timp ce episodele ulterioare s-ar putea să mă răzgândească, o singură linie face totul de lucru. O linie te suge și te face să vrei să te mai urmărești. Magia Prison Break ținea să te țină și să te întrebi: „Cum vor ieși din asta?” Ei bine, în acest sezon se pare că va reuși în cele din urmă să ajungă la ante.

Pentru a face acest lucru, Michael nu este în premieră la fel de mult cum ar putea dori niște fani, dar funcționează în totalitate deoarece Dominic Purcell poartă întregul episod. Este un fel de socant după ce l-am văzut ca pe un personaj de desen animat de pe marginea Legends of Tomorrow, pentru a reveni într-un rol atât de dramatic, dar funcționează . Există o scenă în acest episod, care poate fi una dintre cele mai bune lucrări ale lui Purcell până acum și totul este făcut fără dialog.

Unii fanii vor sublinia faptul că seria a făcut deja Lincoln încercând să-l omoare pe Michael din închisoare în sezonul trei, dar diferența importantă este că funcționează de fapt, deoarece povestea se concentrează pe Lincoln. Cel putin pentru moment. Celelalte Prison Break personaje apar în jurul marginilor, dar aceasta este premiera poveste foarte mult lui Lincoln și e al naibii de convingătoare. Întotdeauna am iubit pe Michael mai mult în seria originală, dar noul sezon are o adevărată lovitură de Lincoln devenind favoritul fanilor.

În timp ce celelalte personaje nu ajung destul de mult, toată lumea se simte ca acasă. Sincer, dacă mi-ai fi spus că a fost împușcat după sezonul patru, te-aș fi crezut total. Se simte ca Pauza de închisoare din vechime, și nu mai ai acel sentiment decât atunci când vezi T-Bag. El este încă un tip pe care îi place să-l urăști, dar locul său în misterul mai larg vă lasă cu un alt set de întrebări arzătoare pe care veți dori să le acordați.

Acțiunea este, de asemenea, punctuală. De când seria începe fără ca anumite personaje să fie în închisoare, ei profită din plin de ea.

Dacă ați căzut trenul Prison Break în jurul sezonului doi sau trei ca majoritatea oamenilor, nu vă faceți griji, spectacolul este încă destul de accesibil. Există o recapitulare rapidă la început care vă umple tot ce trebuie să știți. Pentru fanii hardcore, spectacolul nu uită tot ce sa întâmplat în anii de mai puțin succes, ci doar îl împinge la periferie.

Premiera arată multe promisiuni pentru noul sezon. S-ar putea să dureze puțin timp pentru a merge, dar avea încredere în mine; Merită așteptatul. Până la sfârșitul anului, veți dori să vă puteți bucura de întregul sezon pe Netflix. Are toate elementele care au făcut Prison Break un hit și, în cele din urmă, duce spectacolul înapoi la rădăcinile sale, fără să se simtă ca un reșapat.

 

Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Filme recent urmărite

 • Annabelle Creation – Annabelle 2 (2017), online subtitrat in limba Româna (1.202)
  La mai mulţi ani după moartea tragică a fetiţei lor, un creator de păpuşi şi soţia lui primesc în casa lor o măicuţă şi mai multe fetiţe venite de la un orfelinat desfiinţat. Cu toţii devin curând ţintele lui Annabelle, păpuşa posedată confecţionată cândva de bărbat. Au trecut doisprezece ani de când Sam și Esther […]
 • The Mummy – Mumia (2017), online pe net subtitrat in limba Româna (1.061)
  În Londra zilelor noastre, un grup de constructori descoperă mormântul unor cavaleri templieri englezi şi un bărbat misterios primeşte autorizare de-a cerceta lucrurile din interiorul mormântului. Ulterior sunt prezentate imagini din trecutul foarte îndepărtat atunci când Prinţesei Ahmanet, prima moştenitoare a tronului tatălui său, Faraonul Menehptre, îi este luat dreptul din naştere în momentul în […]
 • Piratii din Caraibe 5: Razbunarea lui Salazar (2017), Online Subtitrat (689)
  La cinci ani distanţă de evenimentele din „On Strangers Tides”, Henry lucrează pe o navă de luptă regală britanică. În timp ce urmăreşte o navă pirat, Henry realizează că sunt pe cale să fie conduşi spre Triunghiul Diavolului de către căpitan. Căpitanul nu ia în considerare avertismentele lui Henry şi îl încarcerează pe acesta pentru […]
 • The Exception (2017), online pe net subtitrat in limba Româna (504)
  Povestea, este stabilita în timpul ocupației nazistte din Olanda în 1940, combină romantismul și suspans cu iubirea dintre un ofițer german (Jai Courtney) și o tânăra evreu (Lily James). Stefan Brandt, însărcinat cu anchetarea monarhului german exilat Wilhelm II, în timp ce se regăsește într-o poveste neașteptată și pasională cu Mieke, o femeie evreică misterioasă. […]
 • Alien: Covenant 2017, online pe net subtitrat in limba Româna (497)
  În anul 2104, colonia de pe nava Covenant este blocată pe o planetă izolată, Origae-6, având doar două mii de colonişti şi o mie de embrioni la bord. Nava este monitorizată de Walter, un model mai nou care seamănă cu modelul David anterior. O explozie bruscă de neutroni avariază nava şi ucide câţiva colonişti printre […]

Arhive

Filme asemănătoare