?1445909673
Filme – Seriale online pe NET

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

Proof of Life – Dovadă de viaţă (2000)

Proof of Life – Dovadă de viaţă (2000)

08 Dec 2000

135 min Filme 2000Filme ActiuneFilme DramaFilme OnlineFilme ThrillerFilme Vechi

6.2
IMDB: 6.2/10 50,258 votes

, , ,

Raportează eroarea

319 total views, 1 views today

Proof of Life – Semn de viaţă 2000, film online HD subtitrat în Română

Alice Bowman (Meg Ryan) se mută în fictivul oraş Tecala deoarece soţul ei inginer, Peter Bowman (David Morse), a fost angajat să construiască un nou baraj pentru compania petrolieră Quad Carbon. Cu toate că Alice este nefericită cu această mutare, ea acceptă să rămână alături de soţul ei. În timp ce conduce într-o dimineaţă prin oraş, Peter este prins în trafic şi apoi atacat de un grup de gherilă rebel din armata Liberation Army of Tecala (ELT).

Crezând că Peter lucrează la conducta petrolieră a Quad Carbon, soldaţii ELT îl duc prin junglă. Terry Thorne (Russell Crowe), un fost membru din serviciul militar aerian britanic, soseşte în Tecala după ce a efectuat cu succes o misiune de salvare într-o situaţie de luare de ostatici în Cecenia. Ca un expert în negocieri în cazurile de răpiri şi solicitări de răscumpărări, este trimis de compania lui, Luthan Risk, să negocieze întoarcerea lui Peter în siguranţă.

Din păcate, se află faptul că Quad Carbon este în pragul falimentului şi, drept urmare, Peter nu are asigurare în caz de răpire aşa că nu pot să plătească pentru serviciile oferite de Terry. În ciuda rugăminţilor disperate din partea lui Alice să rămână, Thorne pleacă din ţară. Alice este apoi trimisă la un negociator local corupt care imediat o pune să plătească cei 50 de mii de dolari pe care ELT o cere în schimbul lui Peter. Neştiind ce să facă, alice acceptă, însă tranzacţia este oprită în ultimul moment de Terry care s-a întors deoarece a avut mustrări de conştiinţă.

Urmăreşte online filmul Proof of Life – Semn de viaţă 2000, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=kY7qGRhWcCo[/embedyt]

 

Proof of Life – Dovadă de viaţă (2000)
?1445909673
Proof of Life – Dovadă de viaţă (2000)
Proof of Life – Dovadă de viaţă (2000)
Proof of Life – Dovadă de viaţă (2000)
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Filme asemănătoare