Filme – Seriale online pe NET

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Running Wild (2017), Online Subtitrat

Running Wild (2017), Online Subtitrat

Running Wild    10 Feb 2017

PG 99 min DramăDramaticFilme 2017Filme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarpl

5.7
IMDB: 5.7/10 225 votes

,

, , , , , , , , ,

N/A

USA

Raportează eroarea

 

Running Wild (2017), Online Subtitrat

Ca piesă de advocacy pentru protejarea suprapopulării Americii de cai sălbatici, „Running Wild” face câteva puncte semnificative. Dar, ca o poveste dramatică a luptei unei femei împotriva politicii ecvine, a propriilor interese greșite și a birocrației federale, filmul, regizat de Alex Ranarivelo („The Lover Dog”), are o abordare simplistă, poveste vitală.

Stella Davis (Dorian Brown Pham) descoperă că soțul JT, care a fost ucis recent într-un accident de mașină, și-a ipotecat în secret vastul Double Diamond Ranch pentru a menține afacerea aflată în dificultate, trebuie să vină cu șase milioane de dolari în 90 de zile sau puneți locul la bancă.

Desi aparent in ozon, in toti acesti ani in care a trait acolo cu JT, Stella are o explozie brusca de putere fata, mândrie ancestra si simt cai, si decide ca ea trebuie sa salveze ranch-ul din California, care a fost in familia ei timp de patru generatii. Dacă credeți toate acestea, am o fermă să vă vând.

Dar când Stella și managerul ei de ranch, Bratt (Jason Lewis, care evocă un Clint Eastwood), vin pe o cireadă de mustanguri sălbatice sălbatice care pășesc asupra proprietății, ea decide să dărâme sistemul – și Brattul precaut – și să se înscrie în (PREP), care permite unui cvintet de condamnați locali (inclusiv Tommy Flanagan și Tommy Williamson) să lucreze în fiecare zi la fermă, pregătindu-i pe acești cai nevoiași. Criminalii ajung chiar să-și numească steedurile preferate, care este dulce, nu?

Introduceți extremistul drepturilor animalelor Meredith Parish (o minunată Sharon Stone, de asemenea, un producător executiv de aici), văduva unui miliardar (firește) și sora malefică a fostului prieten al lui Stella, Jennifer (Christina Moore, care a co-scris cu Brian Rudnick).

Meredith, care crede că toți caii ar trebui să fie liberi să alerge în sălbăticie – dar poate că au o agendă mai largă – lansează o campanie publică zgomotoasă pentru a închide Stella și programul ei PREP. Dar poate ea? Două presupuneri.

Evenimentele se desfășoară în moduri care sunt adesea complicate și credibilitate, mai ales atunci când vine vorba de aspectele financiare, de intențiile de caractere, de ranch-ul, de pregătirea pentru ecvine, de licitația calului climatic și de administrarea PREP, un program finanțat din fonduri federale .

În plus, care a fost înțelegerea dintre Stella și JT, un tip aparent derutat, cu o problemă de băut și abilități de management defectuos? Având în vedere că Stella nu mai avea nici o doliu asupra soțului, ea a lăsat-o în mod categoric să se ocupe de moștenirea ei (de ce?), Un discurs despre istoria lor maritală era în ordine.

O actriță mai puternică și mai angajată decât Pham ar fi ajutat să ofere un centru mai empatic pentru proceduri. Totuși, ea și ceilalți membrii ai ei pot face doar atât de mult cu caracterele lor subțiri și cu linii asemănătoare cu ochii, cum ar fi „Există o bucățică în șa, cowboy?” și „Ești o femeie dracului, Stella.”

Și tocmai atunci când credeți că filmul a scăpat cu recunostință la cea mai inevitabilă virajă, merge acolo, adăugând un ultim kernel de porumb la această poveste de cai.

Tags: DramăDramaFilme 2017Filme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarpl

 

Running Wild (2017), Online Subtitrat
Running Wild (2017), Online Subtitrat
Running Wild (2017), Online Subtitrat
 • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
 • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Filme recent urmărite

 • Annabelle Creation – Annabelle 2 (2017), online subtitrat in limba Româna (1.208)
  La mai mulţi ani după moartea tragică a fetiţei lor, un creator de păpuşi şi soţia lui primesc în casa lor o măicuţă şi mai multe fetiţe venite de la un orfelinat desfiinţat. Cu toţii devin curând ţintele lui Annabelle, păpuşa posedată confecţionată cândva de bărbat. Au trecut doisprezece ani de când Sam și Esther […]
 • The Mummy – Mumia (2017), online pe net subtitrat in limba Româna (1.076)
  În Londra zilelor noastre, un grup de constructori descoperă mormântul unor cavaleri templieri englezi şi un bărbat misterios primeşte autorizare de-a cerceta lucrurile din interiorul mormântului. Ulterior sunt prezentate imagini din trecutul foarte îndepărtat atunci când Prinţesei Ahmanet, prima moştenitoare a tronului tatălui său, Faraonul Menehptre, îi este luat dreptul din naştere în momentul în […]
 • Piratii din Caraibe 5: Razbunarea lui Salazar (2017), Online Subtitrat (697)
  La cinci ani distanţă de evenimentele din „On Strangers Tides”, Henry lucrează pe o navă de luptă regală britanică. În timp ce urmăreşte o navă pirat, Henry realizează că sunt pe cale să fie conduşi spre Triunghiul Diavolului de către căpitan. Căpitanul nu ia în considerare avertismentele lui Henry şi îl încarcerează pe acesta pentru […]
 • Aquaman (2018), online subtitrat in limba Româna (673)
  Filmul urmărește povestea lui Aquaman, regele Atlantisului, născut pe jumătate om ca Arthur Curry și jumătate Atlantean. Arthur Curry învață că el este moștenitorul regatului subacvatic al Atlantisului și trebuie să pășească înainte pentru a-și conduce poporul și a fi un erou pentru lume. Acest reticent conducător al Atlantisului, numit și Regele celor șapte mări, […]
 • A Star is Born – S-a nascut o stea (2018), vizionați online gratuit cu subtitrare in limba Româna (656)
  A Star Is Born (2018) urmărește povestea unui artist celebru care ajută o tânără cântăreață să găsească faima, chiar dacă vârsta și alcoolismul lui îi trimit propria carieră într-o cădere liberă. Jackson Maine, o stea a muzicii country, aflată la marginea declinului, descoperă un talent necunoscut pe nume Ally.

Arhive

Filme asemănătoare