Filme – Seriale online pe NET

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Scott and Sid (2018), Online Subtitrat

Scott and Sid (2018), Online Subtitrat

Scott and Sid    09 Mar 2018

N/A 100 min DramăDramaticFilme 2018Filme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplTrailer 2017-2018

8.5
IMDB: 8.5/10 1,444 votes

,

, ,

N/A

UK

Raportează eroarea

 

387 total views, 2 views today

Scott and Sid (2018), Online Subtitrat

De la prima lor întâlnire ca adolescenți în liceu, Scott și Sid par puțin prieteni. Scott este un visător de tip shambolic, care intenționează să își sculpte propria cale în viață și să dețină un deget mijlociu metaforic la oricine încearcă să-l oprească. El este un adolescent cu probleme chintesența: la scoala cincea de mare până la vârsta de cincisprezece ani, înstrăinat de colegii lui, schilodit de coșmaruri recurente și detestat de propriii părinți adoptivi. Sid, pe de altă parte, nu dorește decât să-i placă. O reîntoarcere neconfectivă și ciudată prin împrejurări, fundalul sărăcit și disfuncțional al lui Sid nu-i lasă timp pentru prieteni și nici bani pentru hobby-uri. Apoi, Scott sosește în oraș, iar întreaga lume a lui Sid se întoarce cu susul în jos, pe măsură ce perechea se îmbarcă într-o călătorie a Dreamchasing, codul personal pe care ei sunt de acord să trăiască. Prin persistență și încredere, împărtășind secretele și testează credința în fiecare dintre ele, Scott și Sid se îmbrățișează într-o aventură care îi conduce prin îndoieli, priviri și zile negre demonice, de la aleile pustioase ale orașului natal până la panourile de la Hollywood. Lupta împotriva limitelor propriei lor educații, depășind gangsterii locali, întotdeauna cu un pas înainte și doar partea dreaptă a legii și aproape întotdeauna zâmbind, prietenia lor este testată din nou și din nou, dar ei se vor opri la nimic pentru a-și atinge ultimul scop.

Tags: DramăDramaFilme 2018Filme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplTrailer 2017-2018

 

Scott and Sid (2018), Online Subtitrat
Scott and Sid (2018), Online Subtitrat
Scott and Sid (2018), Online Subtitrat
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Filme asemănătoare