Filme – Seriale online pe NET

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Sinsegye – Operatiunea New World, Online Subtitrat

Sinsegye – Operatiunea New World, Online Subtitrat

Sinsegye    21 February 2013 (South Korea)

PG-13 2h 14min ActionAcțiuneCrimăCrimeCriminalitateDramăDramaticFilme 2013Filme ActiuneFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme Vechi

7,6
IMDB: 7,6/10 15.824 votes

, , , , , , , , ,

8 wins & 12 nominations

South Korea

Raportează eroarea

 

683 total views, 1 views today

Sinsegye – Operatiunea New World, Online Subtitrat

Seok Dong-chool, preşedintele Goldmoon International, cel mai mare sindicat criminal din Coreea de Sud, moare într-un accident de maşină misterios, iar posibilii succesori sunt Jung Chung, Lee Joong-gu şi, cu şanse mai reduse, Jang Su-ki. Goldmoon încorporează mai multe facţiuni criminale care au fost asimilate de către clanul dominant Jaebum. Jung Chung a fost fostul lider al organizaţieicu descendenţă chineză Northmoon, cea mai mare facţiune rivală până când a fuzionat prin absorbţie devenind Goldmoon.

Lee Joong-gu este fostul adjunct al clanului Jaebum, dar a fost retrogradat de Jung după fuziune. Căpitanul Chief Kang şi Directorul Ko vor să încline balanţa către cel mai slab dintre candidaţi în speranţa că sindicatul va putea fi distrus înainte de-a deveni mult prea puternic pentru ca poliţia să mai poată face ceva. Primul pas este acela de-a îi cere lui Ja-Sung să strecoare nişte informaţii incriminatorii referitor la Jung, iar după aceea se duc la Jung pentru a-l convinge să dea informaţii despre rivalul său pentru a nu fi trimis în judecată.

De îndată ce Lee ajunge la puşcărie, ei îl informează pe acesta că Jung l-a trădat, iar rezultatul este că Lee ordonă uciderea lui Jung. Jung e confuz referitor la modul în care poliţia a adunat dovezi împotriva lui şi se simte jignit când Căpitanul Kang refuză să accepte o mită. El plăteşte o sumă importantă de bani hackerilor chinezi pentru a investiga cele petrecute şi se face descoperirea cum că există trei poliţişti sub acoperire în stafful său, unul dintre ei fiind foarte apropiat.

Tags: ActionAcțiuneCrimăCrimeCriminalitateDramăDramaFilme 2013Filme ActiuneFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme Vechi

 

Sinsegye – Operatiunea New World, Online Subtitrat
Sinsegye – Operatiunea New World, Online Subtitrat
Sinsegye – Operatiunea New World, Online Subtitrat
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Filme asemănătoare