Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe NET

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

SOLARIS (2002), Online Subtitrat În Românâ

SOLARIS (2002), Online Subtitrat În Românâ

Solaris    27 February 2003

PG-13 99 min Filme 2002Filme dupa aniFilme HD ROFilme MisterFilme OnlineFilme pe mediarplFilme Sci-FiFilme SFFilme VechiMisterMysterySci-FiScience FictionSF

6.2
IMDB: 6.2/10 71,379 votes

, , , , , , , , ,

2 wins 11 nominations

USA

Raportează eroarea

255 total views, 1 views today

Solaris 2002, film online HD subtitrat în Românâ

Psihologul Dr. Chris Kelvin este abordat de emisarii unei corporaţii, DBA, ce operează o staţie spaţială care orbitează planeta Solaris. Ei au primit un mesaj din partea prietenului său om de ştiinţă, Dr. Gibarian în care acesta solicită ca el să meargă pe staţia respectivă şi să-l ajute să înţeleagă un fenomen neobişnuit, dar nu a dorit să ofere mai multe explicaţii. Cei de la DBA nu sunt siguri ce ar trebui să facă deoarece misiunea de-a studia Solaris a rămas mult în urmă şi niciun astronaut nu mai doreşte să revină acasă.

În plus, DBA a pierdut contactul cu patrula de securitate care a fost recent detaşată pe staţie. Kelvin acceptă să meargă într-o misiune solitară pe Solaris ca o ultimă încercare de-a aduce înapoi în siguranţă întregul echipaj. După ce ajunge pe Staţia Solaris, Kelvin află că Gibarian s-a sinucis şi majoritatea echipajului fie a murit, fie a dispărut sub circumstanţe bizare. Doi supravieţuitori, Dr. Gordon şi Snow, au ezitări în a explica ce s-a petecut.

Situaţia este şi mai mult complicată atunci când Kelvin observă un băieţel alergând prin staţie. Când rămâne singur în camera lui, Kelvin o visează pe soţia lui decedată şi retrăieşte momentul în care s-au întâlnit prima oară, dar şi alte câteva dintre cele mai intime şi romantice momente petrecute împreună. El se trezeşte şocat şi îngrozit să o descopere pe soţia lui lângă el în pat. Kelvin află mai apoi de la Snow că replici ale celor mai dragi persoane ale echipajului apar în mod misterios în jurul lor.

Urmăreşte online filmul Solaris 2002, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: Filme 2002Filme dupa aniFilme HD ROFilme MisterFilme OnlineFilme pe mediarplFilme Sci-FiFilme SFFilme VechiMisterMysterySci-FiScience FictionSF

 

SOLARIS (2002), Online Subtitrat În Românâ
SOLARIS (2002), Online Subtitrat În Românâ
SOLARIS (2002), Online Subtitrat În Românâ
SOLARIS (2002), Online Subtitrat În Românâ
SOLARIS (2002), Online Subtitrat În Românâ
SOLARIS (2002), Online Subtitrat În Românâ
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Filme asemănătoare