Filme – Seriale online pe NET

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

Soul Kitchen – Taverna Soul Kitchen, Online Subtitrat

Soul Kitchen – Taverna Soul Kitchen, Online Subtitrat

Soul Kitchen    11 June 2010 (Romania)

R 1h 39min ComedyDramăFilme 2009Filme ComedieFilme HDFilme HD 720pFilme HD ROFilme OnlineFilme Vechi

7,3
IMDB: 7,3/10 30.936 votes

, ,

, ,

4 wins & 9 nominations.

Germany | France | Italy

Raportează eroarea

483 total views, 1 views today

Soul Kitchen – Taverna Soul Kitchen 2009, Online Subtitrat

Zinos, un german de origine greacă, deţine Soul Kitchen, un restaurant modest din Hamburg la care vin oamenii din clasa muncitoare pentru a-şi lua mâncare. Afacerea merge destul de rău din punct de vedere financiar şi inspectorii de la fiscul german îi cer lui Zinos să îşi achite datoriile. Din când în când, o trupă de muzică punk rock mai foloseşte restaurantul pentru a exersa, însă niciodată nu plăteşte ceva în schimbul serviciului. La o întrunire de familie, Zinos se contrazice cu iubita sa, Nadine, jurnalistă de meserie, care se pregăteşte să plece în Shanghai cu jobul.

În timpul acelei cine, bucătarul, Shayn, se ceartă cu un client şi patronul restaurantului îl concediază pe acesta imediat. După aceea, Zinos întâlneşte un vechi coleg de şcoală, Thomas Neumann, care i-o prezintă pe logodnica sa, Tanja. În ciuda certurilor cauzate de plecarea lui Nadine în Shanghai, Zinos şi Nadine păstrează legătura prin Skype. Fratele lui Zinos aflat în puşcărie, Illias, un parior şi un escroc, îi este permis să mai iasă din când în când şi să efectueze muncă în folosul comunităţii.

Zinos acceptă să-l angajeze pe Illias la restaurantul său, însă asta o nemulţumeşte pe barmaniţa Lucia, deoarece Illias nu a avut niciodată un loc de muncă stabil. El îi cere lui Zinos să nu spună nimănui despre problemele sale infracţionale. Mai târziu, Zinos se răneşte la spate în timp ce încearcă să mute o maşină de spălat vase, iar pentru că nu are asigurare medicală, el nu-şi poate permite tratamentul. În plină recuperare, Zinos o cunoaşte pe Anna, o fizioterapeută.

Urmăreşte online filmul Soul Kitchen – Taverna Soul Kitchen 2009, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

ComedyDramăFilme 2009Filme ComedieFilme HDFilme HD 720pFilme HD ROFilme OnlineFilme vechi

 

Soul Kitchen – Taverna Soul Kitchen, Online Subtitrat
Soul Kitchen – Taverna Soul Kitchen, Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Filme asemănătoare