Filme – Seriale online pe NET

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

The Assassin’s Code 2018, online pe net subtitrat in limba Româna

The Assassin’s Code 2018, online pe net subtitrat in limba Româna

The Assassin's Code    12 Apr 2018

N/A 95 min Filme 2018Filme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplFilme ThrillerThrillerTrailer 2017-2018

5.7
IMDB: 5.7/10 228 votes

, , , , ,

N/A

USA

Raportează eroarea

519 total views, 1 views today

The Assassin’s Code 2018, Online Subtitrat

La Departamentul de poliţie din Cleveland îşi are locul de muncă detectivul începător, Michael Connolly, care încearcă să scape de stigmatul tatălui său, fost poliţist, acuzat de corupţie, şi mort în condiţii suspecte la o capturare de droguri. Acum Michael primeşte primul său caz major în care o bandă de infractori a jefuit o dubiţă a poliţiei de nişte butoaie ce conţineau o substanţă necesară la prepararea metamfetaminei, un drog căutat pe piaţa locală. Toată ancheta este supervizată de şeful lui Michael, căpitanul Jack O’Brien, fost coleg şi prieten al tatălui lui Michael şi care e un fel de mentor pentru tânărul detectiv. Dar iţele acestei poveşti sunt încurcate, şi în încercarea sa de a le descâlci, Michael are de-a face cu traficanţi de droguri, dar şi cu oameni politici care încearcă cu toţii să scape de braţul lung al legii.

A rookie detective, son of a dead disgraced cop, works to solve his first major case while under the watchful eye of a ghost-like assassin.

Tags: Filme 2018Filme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplFilme ThrillerThrillerTrailer 2017-2018

 

The Assassin’s Code 2018, online pe net subtitrat in limba Româna
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Filme asemănătoare