Filme – Seriale online pe NET

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

The Bad Batch (2017), Online Subtitrat

The Bad Batch (2017), Online Subtitrat

23 June 2017 (USA)

1h 58min Filme 2017Filme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme RomanticFilme SF

6,1
IMDB: 6,1/10 580 votes

, ,

Raportează eroarea

418 total views, 1 views today

The Bad Batch 2016, film online HD subtitrat în Română

O tânără femeie pe nume Arlen este tatuată şi aruncată în interiorul unei zone îngrădite din afara statului Texas. Un semn avertizează asupra faptului că acea proprietate nu este considerată ca parte a Statelor Unite ale Americii, iar legile americane nu se aplică acolo sub nicio formă. Nu trece mult timp, iar Arlen este victima atacului a doi bărbaţi care conduc un cart de golf. Când Arlen se trezeşte, ea realizează că a fost legată şi răpită de nişte canibali.

Arlen reuşeşte să găsească resursele necesare pentru a scăpa din ghearele canibalilor, dar nu iese întreagă de acolo, ea pierzându-şi o mână şi un picior. Ea este apoi găsită în plin deşert de către un bărbat ciudat care o ia şi o duce într-un oraş numit „Comfort” unde este îngrijită şi i se oferă o proteză pentru picior. Cinci luni mai târziu, o Arlen vindecată în mare parte, se îndreaptă spre deşert unde vede un cart similiar cu cel care era condus de canibali când a fost răpită.

Ea găseşte o mamă şi o fiică ce caută prin gunoaie ceva ce le-ar putea fi de folos. realizând că şi acestea sunt nişte canibale, Arlen o împuşcă pe mamă. Ea o ia pe fetiţă şi se întoarce în oraş. Arlen este găsită ulterior de către Miami Man, tatăl copilului pe care l-a luat ea. Când vine şi îi spune că vrea să-şi ia copilul înapoi el o ameninţă c-o va ucide dacă nu-l conduce către oraş unde este fetiţa. Pe drum, cei doi ajung să se împrietenească, totuşi, iar el mărturiseşte faptul că a fost aruncat în acest teritoriu fără legi deoarece a fost prins fără acte în Cuba.

Urmărește online filmul The Bad Batch (2016), cu subtitrare în Română și calitate HD.

 

 

The Bad Batch (2017), Online Subtitrat
The Bad Batch (2017), Online Subtitrat
The Bad Batch (2017), Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Filme asemănătoare